Med Fokusrejser til Kappl

Thomasul 07/10 2013 21:34

Hej. Vi er 2 venner der skal på skiferie i år 3 uger til januar. Vi faldt over rejseaberuet Fokusrejser som nærmest kun rejser til Iscghl og omegn. Vi ringede og fik os en snak med dem, og de anbefalede vi skulle bo i Kappl(ca 10 min med bus fra Iscghl centrum)for at spare nogle penge. Ham vi snakkede med sagde blandt andet det var muligt at stå på ski til Iscghl fra Kappl, via offpist selvfølgelig, er der nogle der kan bekræfte eller afkræfte det?

Derudover vil jeg gerne høre om nogle af jer har prøvet at rejse med Fokusrejser og jeres erfaringer med det? Det eneste vi har kunnet finde er nemlig forholdsvis negativt.

Mvh Thomas

Kommentarer:
Der er i alt 3 svar i denne forumtråd.

F.holm 18/10 2013 12:17

Sv: Med Fokusrejser til Kappl

Har rejst med fokusrejser de sidste 3 år til Ischgl.. Det har været til UG.
Vi har valgt og bo i Ischgl pga vi ik tar på skiferie for og sidde i bus/taxi.. Ischg er en hyggelig by med butikker,cafeér samt og ikke mindst en masse gode afterskiingmuligheder..(kuhstall og trofana alm)
Drager til Ischgl igen i år i uge 5.. Den bedste uge på hele året..

Brian Nielsen 08/10 2013 08:53

Sv: Med Fokusrejser til Kappl

Jeg har rejst med dem en gang ingen problemer i det.

Vi boede også i Kappel og tog bussen til Ischgl hver morgen en tur 10-15 min.

Vi snakkede med nogle guider som også sagde at det var muligt at stå offpist mellem de 2 byen (Kappel-Ischgl). Hvis der var sne nok.

Jeg ville dog selv vælge at bo i Ischgl frem for Kappel.

Dette begrunder jeg med at når skiløbet slutter så skal der festes (afterski) og bor man i Kappel så skal man med taxi hjem.

Ole Lund Madsen 08/10 2013 09:55

Sv: Med Fokusrejser til Kappl

Har også rejst med Fokusrejser og det var helt fint.

Vi valgte at bo i Ischgl og betale mer-prisen i forhold til Kappl. Har tidligere et par gange boet i Kappl og det er som sådan ikke noget problem at tage turen 10-15 minutter med bus (eller egen bil da parkeringsforholdene er gode i Ischgl)

Spørgsgmålet er hvor højt man vægter afterski og bekvemmelighed i forhold til økonomi.

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen