Afløser til Lofer

Profilbillede af Mogens Breinholdt-storm

Jeg skal afsted med familien i uge 4 og søger et nyt område i Østrig til at afløse Lofer, hvor vi har været et par år. Vi har brug for et område, hvor de blå pister hænger godt sammen (ikke for meget "blårødt", som vi tidligere har oplevet....) Der skal dog også være lidt i den anden ende af skalaen.. Nogle bud?

Kommentarer Svar  
Profilbillede af Kenneth
Sv: Afløser til Lofer

Hej Mogens, - Du skriver at I ikke vil have for meget blårødt - men ikke i hvilken hvorfor eller hvad det så skal være. Dog tror jeg at du og din familie skal se i retning af Wagrain/Flachau eller måske endnu bedre Schladming. Begge disse områder vil være et step op for jer, og begge steder er fantastiske. Østrigerne foretrækker i hele Salzburgerland selv Schladming og Obertauern områderne. Til slut vil jeg ellers røbe en lille hemmelighed for dig - Dachstein West - Det er en hemmelig perle og slet ikke så ringe endda. Godt nok til at have opfostret Marcel Hirscher - (Aktuelt verdens uden sammeligning bedste skiløber - En levende legende, og hvis i er heldige, så kan i opleve familiemedlemmer til Marcel som skilærere i Annaberg. Men uanset, så er mit bedste bud til jer at søge til Schladming - og gå efter Hotel Moser - billigt og super fedt til familier - med rigtig ski in/ski out, og en børne- begynderlift i baghaven - åh ja, lige bagved den udendørs pool :-) - God ferie.

Profilbillede af Mogens Breinholdt-storm
Sv: Afløser til Lofer

Tak for svaret Kenneth og de gode input, som jeg straks vil kaste mig over :-) Når jeg skriver rødblå, mener jeg de pister, der er angivet som blå, men hvor der er dele, der mere er røde.. Det oplevede vi bla. i Oetz, hvilket gjorde at udbudet af blå pister, der hang ordentlig sammen, var meget begrænset - det var konen lidt ked af...

Søg   Svar på indlæg