Profil af SKI TOTAL A/S

SKI TOTAL A/S
Solsikkevej 15
4930 Maribo
Medlem af Rejsegarantifonden (Nr. 1716)

I over 30 år har SKI TOTAL solgt og udviklet kvalitets skiferier i idylliske Valmorel i hjertet af de Franske Alper – og fra 2013 med eget lejligheds chalet med lækre, hyggelige lejligheder, restaurant, afterski bar og aktivitetsrum for de små – alt i samme bygning med ægte SKI IN / SKI OUT direkte ud til pisten.

Som ejere er vi altid på destinationen for at sikre en nærværende personlig service og pålidelighed - som sammen med rammerne i vores lejligheds chalet skaber skiferier i en helt særlig klasse for familier og voksne skigæster. 24 timer i døgnet står vi til rådighed sammen med vores mange guider og kokke - og garanterer høj sikkerhed, kvalitet og nærvær samt at din ferie med SKI TOTAL i Valmorel bliver en sjov og succesfyldt oplevelse.

Vores danske guider er med på de fleste af børneskiskolens hold for at hjælpe de dygtige franske ski instruktører med at skabe tryghed, stor indlæring og masser af sjov for børnene - så du med ro kan nyde skiløbet imens.

Vi arbejder konstant på at skabe den højeste kvalitet af familie skiferier, og samtidig tilbyder vi gratis leje af ski og støvler til alle børn under 12 år (max. ski længde 150 cm) samt gratis skiferie inklusiv liftkort til børn under 5 år. Børn under 5 år spiser også gratis halv pension i SKI TOTAL's restaurant, hvis I har købt halvpension.

Familiens vinter højdepunkt venter forude med puddersne, sol over alperne og varm vin chaud i glassene. Vi ser frem til at møde nye og kendte ansigter og håber at kunne byde dig, dine venner og din familie velkommen på skiferie med SKI TOTAL i Valmorel.

De bedste hilsner
SKI TOTAL A/S

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen