Vinterjob på ski

Vinterjob på ski

Her kan du læse om mulighederne for at komme til at arbejde på en ski-destination.

Går du og drømmer om en karriere som skibums, rejseleder eller skilærer på et skisportssted, så er du havnet det helt rette sted. Her har vi skrevet en lyn-beskrivelse, så du kan se, hvad de forskellige jobs indebærer. 

Vi ønsker dig held og lykke med jobsøgningen!

- Se alle ledige jobs

Job på ski-hotel
Hvert år står mange hoteller og pensioner i både Alperne og Norden og har brug for hjælp til alle former for arbejde. Det kan for eksempel være:

  • Opvaskere
  • Rengøringsfolk
  • Serverings- og barpersonale
  • Receptionister
  • Køkkenhjælpere

Jobs som disse findes enten via direkte kontakt til hotellerne, eller gennem danske rejsebureauer som hjælper hotellerne med ansættelserne.

Rejseleder eller guide
Danske rejsebureauer har hvert år brug for mange nye rejseledere. Der stilles skrappe krav til jobbet som rejseleder, da det er rejsebureauets repræsentant overfor gæster, der i mange tilfælde har betalt flere tusinde kroner for rejsen.

Det er med andre ord, rejselederen bureauet bliver vurderet på. Overvejer du at søge job som rejseleder, så overvej hvad det indebærer, og prøv at forestil dig hvilke situationer du kan komme ud for.

Kontakt evt. et rejsebureau og få en snak om hvad det indebærer at have job på en skidestination.

Læs den komplette guide til at blive skiguide her.

Bliv skilærer
Der er flere og flere skiskoler, der ansætter danske skilærere til undervisningen. 

Der er flere muligheder, hvis du gerne vil arbejde som skilærer. Du kan arbejde direkte hos en skiskole på destinationen, og dermed komme ud for også at undervise andre nationaliteter. Det er også muligt at arbejde tilknyttet et dansk rejsebureau.

Der er flere muligheder for at blive uddannet skilærer, enten gennem Dansk Skiforbund eller de nationale skiskoler. Ønsker du at vide mere om uddannelsen som skilærer kan du evt. læse mere hos Danmarks Skiforbund elller Den Danske Skiskole.

Læs guiden til at blive skilærer her.

Udgivet af: Rasmus Skov

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen