Vinterjob på ski.

- her kan du læse om mulighederne for at komme til at arbejde på en skidestination...

Her finder du informationer om jobs der er relateret til vintersport og skiløb.

Klik her for at se ledige job som eksempelvis skilærer, skiguide eller hotelpersonale

Går du og drømmer om en karriere som skibums, rejseleder eller skilærer på et skisportssted, så læs lidt om hvad det indebærer her.

Skisport.dk ønsker dig held og lykke med jobsøgningen.

Hoteljob.
Hvert år står mange hoteller og pensioner i både Alperne og Norden og har brug for hjælp til alle former for arbejde. Det være sig opvaskere, rengøringsfolk, serverings- og barpersonale. Jobs som disse findes enten via direkte kontakt til hotellerne, eller gennem danske rejsebureauer som hjælper hotellerne med ansættelserne.

Blive Rejseleder/Guidejob.
Danske rejsebureauer har hvert år brug for mange nye rejseledere. Der stilles skrappe krav til jobbet som rejseleder, da det er rejsebureauets repræsentant overfor gæster, der i mange tilfælde har betalt flere tusinde kroner for rejsen. Det er med andre ord, rejselederen bureauet bliver vurderet på. Overvejer du at søge job som rejseleder, så overvej hvad det indebærer, og prøv at forestil dig hvilke situationer du kan komme ud for. Kontakt evt. et rejsebureau og få en snak om hvad det indebærer at have job på en skidestination.

Læs den komplette guide til at blive skiguide her.

Bliv skilærer.
Der er flere og flere skiskoler der ansætter danske skilærere til undervisningen. Det skyldes, at man kan tiltrække flere gæster hvis man har mulighed for at reklamere med muligheden for dansk skiskole. Der er flere muligheder hvis man ønsker at arbejde som skilærer, man kan enten arbejde direkte hos en skiskole på destinationen, og dermed komme ud for også at undervise andre nationaliteter. Det er også muligt at arbejde tilknyttet et dansk rejsebureau.
Der er flere muligheder for at blive uddannet skilærer, enten gennem Dansk Skiforbund eller de nationale skiskoler. Ønsker du at vide mere om uddannelsen som skilærer kan du evt. læse mere hos Dansk Skiforbund elller Den Danske Skiskole.

Læs guiden til at blive skilærer her.

Udgivet af: Rasmus Skov

Find tilbud på skirejser