Single/Solo-skiferier med andre skiløbere

Single/Solo-skiferier med andre skiløbere

Single/solo-skiferier er kommet for at blive. Den populære skiferie er især god enlige eller til familier med forskellige interesser eller feriemuligheder.

Se alle mulighederne for Solo/Single-skiferie med børn eller 50+ skiløbere i bunden af artiklen.

Skiferie kan være en ordentlig mundfuld at gennemføre, som alene voksen med et eller flere børn. Det kan være både dyrt og besværligt at stå for det hele og få transport og ophold til at gå op i en højere enhed uden at have en anden voksen med.

Der findes flere typer af ture, bl.a. er der Solo ture, for folk der bare ønsker at stå på ski med andre skiglade danskere, samtidigt findes der også Solo-skiferier med børn. 

På single/solo skiferier med børn, kan de små på tværs af familier få kammerater at stå sammen med, gå i skiskole og lege med på hotellet, og tilsvarende har de voksne også andre voksne at være sammen med, hvis de har lyst. Er man på en Solo-skitur uden børn, så er der sørget for et godt ugeprogram, hvor man er garanteret masser af skiløb med ligesindede. 

Derfor skal du tage på en Solo/single-skiferie

Solo-skiferier er perfekte til dig, som gerne vil stå på ski i selskab med andre. Det er en god måde at være sammen med andre passionerede skiløbere på, hvor du er garanteret at få nogle sjove oplevelser. 

Mange tror, at turene kun er for singler! MEN, det er faktisk mere til familier, hvor en af de to forældre, af den ene eller årsag ikke kan komme med. I nogle familier kan mor og far måske ikke få ferie samtidigt, eller måske er den ene af forældrene er ikke så vild med at stå på ski. Der kan også være uventede situationer, der gør det umuligt for begge forældre at komme afsted samtidigt, eller hvis en af forældrene har fået en skade. 


Ung, gammel, alene, par, barn, single, etc. - Alle elsker en tur i sneen!

Find rejsekammerater til skiferien

Mangler du nogen at rejse med, så kan du på vores ski-forum finde masser af andre skiglade danskere, som alle bare vil en ting, nemlig at stå på ski. Der er folk som søger rejsepartnere i bestemte uger samt folk som søger nogle til en afbuds skitur. Det ses tit, at der 1 person der melder fra til en stor planlagt fællestur, hvor man så kan tage med. 

- Find en rejsemakker til skiferien her

Konkrete muligheder for Solo-skiferier

Og der er masser af muligheder. Her er en lille fortegnelse over de uger, hvor det kan lade sig gøre og hvilke bureauer, der tilbyder singleferier med børn.

Overblik over Solo-skiferier med børn:

Overblik solo/single-skiferie uden børn

+50 soloskiløbere
Denne solotur henvender sig til personer over 50 år, som er interesseret i godt skiløb og socialt samvær med andre. 

Andre special ture:


Læs også:

Udgivet af: Susanne Diekema

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen