Spil padeltennis på skiferien

Spil padeltennis på skiferien

*Vi ved godt, at sporten bare hedder Padel, men grundet mange søgninger på Padeltennis, vil der stå det i artiklen. 

Padeltennis er den populære fusion mellem tennis og squash, som for alvor har vundet danskernes kærlighed. Det er derfor kun oplagt, at skiområderne begynder at tage padeltennis til sig, så det i fremtiden er muligt at kombinere den populære sport med årets skiferie. 

Her kan du spille padeltennis på skiferien

Vi vil løbende opdatere listen, så snart flere skiområder tilføjer padeltennis til deres aktivitetsudbud. Nedenfor kan du se, hvilke skiområder der allerede nu tilbyder muligheden for et slag padeltennis på skiferien. 


- Lofsdalen

I Lofsdalen i Sverige opføres i sommeren 2021 en stor padelhal, hvor der er plads til at glade skiturister kan spille padeltennis på skiferien. Padelhallen i Lofsdalen kommer til at ligge ved den østlige indkørsel til byen og lige, hvor man tager skiliften op til skiområdet. Ønsker du at spille padeltennis på skiferien, så kan du her nyde hele 1500 kvadratmeter stor hal med 5 baner - 2 single og 3 double.

Padelhallen i Lofsdalen står klar til brug i december 2021.

- Se skirejser til Lofsdalen her


Flere destinationer tilføjes snart herunder


Padel er blevet ekstremt populært - nu kan du spille det på skiferien også. Kombinér padeltennis og skiferie og få den ultimative aktive ferie

Udgivet af: Sofie Ærthøj

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen