Afterski i Sverige: Se 5 bud på det bedste afterski-sted i Sverige

Afterski i Sverige: Se 5 bud på det bedste afterski-sted i Sverige

Betyder god afterski meget for dit valg af skiferie? Vi har fundet 5 af de bedste afterski-steder i Sverige, hvor du kan have det sjovt efter en dag på pisten.

Vi har en mission om at overbevise alle om, at afterski også kan være sjovt i Norden. Derfor har vi fundet fem fantastiske afterski-steder i Sverige.

Læs også om den bedste afterski i Norge

#1 Verandan i Åre

I hjertet af Åre finder du Verandan, som er kendt for sine festlige aftener med afterski. Verandan tilbyder ikke kun en fantastisk udsigt over fjeldene, men også forskellige livebands og DJs, der sørger for at holde festen i gang hele sæsonen.

Hver dag fra kl. 15 fyldes stedet med skiløbere, der er klar til at danse skistøvlerne af - eller bare til at slappe af efter en lang dag på pisterne.

Hvis du bliver sulten, har Verandan en menu, der består af forskellige lækre retter - fra bouillabaisse til hummersuppe.

Der er godt gang i festen på Verandan i Åre 

Adresse: Sankt Olavs Väg 40, 837 52 Åre
Åbningstider: 15 - 20 i hverdagene. 15 - 23 i weekenden.

> Læs mere om skiferie i Åre.

#2 Årehyddan

Årehyddan er et besøg værd for dig, der søger en mere afslappende afterski. Her er der en hyggelig atmosfære, pejs og lækre drikkevarer. Perfekt sted til dig, der vil slappe af med venner over en øl eller varm chokolade.

Årehyddan er også kendt for sine tema-aftener og specialarrangementer, der tilbyder noget for enhver smag gennem hele sæsonen.

Årehyddan 

Adresse: Stjärnbacken 3, 837 51 Åre, Sverige
Åbningstider: 10 - 18 

> Læs mere om skiferie i Åre.

#3 Kuben i Vemdalen

Kuben er kendt for sin smarte indretning og lækre drinksmenu. Du finder Kuben på Vemdalsskalets Högfjällshotell, hvor der også er både restaurant og bryggeri. 

Kuben er stedet for dig, der vil feste, og det kan du gøre fra onsdag til lørdag i højsæsonen. De har også regelmæssige DJ-sets og livebands - og så er det Sveriges største og måske bedste afterski.

Adresse: Vemdalsskalet Nya landsvägen 40, 846 92 Vemdalen

> Læs mere om skiferie i Vemdalen.

#4 Passet i Vemdalen

Et andet populært sted i Vemdalen er Passet. Her er der både mulighed for at spise og feste - faktisk kan du få noget af det bedste italienske mad, der bliver serveret i Vemdalen.

Det er dog ikke kun på den italienske mad, at Passet imponerer. Den traditionelle svenske afterski atmosfære er også helt i top - selvfølgelig med live musik.

Passet i Vemdalen 

Adresse: Skalspassets Torg 1, 846 94 Vemdalen

> Læs mere om skiferie i Vemdalen.

#5 Brants Restaurant i Branäs

Hvis du vil opleve en mere familievenlig afterski-oplevelse, så kan du besøge Brants Restaurant i Branäs. Ud over at tilbyde lækker mad, organiserer de også afterski for alle aldre med en blanding af live underholdning (fx musikquiz) og aktiviteter for børnene.

Om aftenen forvandles stedet til et mere festligt afterski område, hvor voksne kan nyde en drink, mens børnene leger i legerummet. 

Der er dog også en natklub - og her er børnene ikke velkomne længere.

Brants Restaurant i Branäs 

Adresse: Gondolvägen 1, 680 60 Sysslebäck

> Læs mere om skiferie i Branäs.

Udgivet af: Frederik Mikkelsen

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen