Søg efter skirejser


Skiferie i Hafjell

Find en skiferie til Norge her: Alltime Travel
Hafjell Alpinlandsby

Hafjell Alpinlandsby, Hafjell

Hafjell Alpinlandsby består af lejligheder, som ligger centralt placeret ved bunden af fjeldet tæt på Hafjell Alpincenter og lige ved siden af børneområdet og flere legemuligheder. Denne indkvarteringsmulighed er et godt og billigt alternativ for børnefamilier. Inden for få meter af jeres skibolig, finder I både den store gondollift og skiudlejning.

Favn Chalet

Favn Chalet, Hafjell

Disse flotte rummelige lejligheder er placeret midt i Hafjell området, hvor I kan glæde jer til at bo med en fantastisk udsigt til det hvide snefyldte skilandskab. Lejlighederne har 7-10 sovepladser, og alle gæsterne kan se frem til at bo i et godt område, hvor intet mangler. Der er ski-in-ski-out, hvorfor I nemt kan komme op på løjperne og påbegynde jeres skieventyr.

Geitryggen

Geitryggen, Hafjell

Nyt lejlighedskompleks midt på bakken, hvor der er mulighed for at nyde udsigten over Guldbrandsdalen og Jotunheimen. Der er mulighed for ski-in/ski-out til blå piste. Fra lejlighederne er der ca. 8 km til centrums mange gode tilbud såsom restauranter, butikker og skicenterets bundstation. Kører I videre op i terrænet, er der ca. 3 km til skicenterets topstation Gaiastova med stor kiosk, restaurant og bar. Alle lejlighederne er flot og lyst indrettet med loft til kip.

Kjusgrenda

Kjusgrenda, Hafjell

Denne praktiske lejlighed er placeret ved Kjusbakken, hvilket betyder, at alpinbakkerne ligger lige i nærheden. Lejligheden ligger ved Fjellandsbyen med fantastisk udsigt til skiområdet. Lejlighederne har 3 soverum og 2 bad. Køkkenet er udstyret med køleskab og frys, opvaskemaskine, komfur og mikroovn. Der skal betales for bommen, da boligen ligger oppe i midtområdet på fjeldet. For børn og begyndere, der skal på skiskole, skal I ned til bunden med bil og forbi bommen med betaling.

Hauganbrinken

Hauganbrinken, Hafjell

Hauganbrinken er hyggelige nye hytter med alt, hvad du behøver for at nyde din skiferie. Her går langrendssporet lige udenfor og der er ski-in/ski-out via skiløjperne over til Mosetertoppen. Hytterne i Hauganbrinken ligger også tæt på den oplyste løjpe, som er 7 km lang og oplyst til kl. 23.00. De flotte og moderne hytter i Hauganbrinken i Hafjell er perfekte til større familier. Hafjell-området passer til alle slags skiløbere og er i særdeleshed godt til børnefamilier, der gerne vil Læs mere

Hafjell Fjellandsby

Hafjell Fjellandsby, Hafjell

Hafjell Fjellandsby er hyggelige hytter i midtområdet af Hafjell. De fleste hytter ligger med flot udsigt over området, har god plads og hyggelige omgivelser. Se hver enkelt hytte for nærmere beskrivelse. Hytterne ligger tæt på pisterne, så det er nemt at komme til og fra på ski. Bemærk, at alle skiskoler starter i bunden af skiområdet! Hytterne ligger kun ca. 50 meter fra bakken og med 6 km til centrum.

Favn

Favn, Hafjell

Favn Fjellandsby stod klar til vinter sæson 21/22. Lejlighederne ligger lige ved siden af gondolens topstation. Her er børneområde med rullebånd, og liften og pisten er lige uden for døren. Favn Fjellandsby er tiltænkt familier, og lejlighederne er indrette med åben planløsning og fra 2-5 soveværelser.

Stuttingen

Stuttingen, Hafjell

Den store hytte er nyopført og eksklusivt indrettet med beliggenhed på Mosertertoppen. Lejligheden er modernet indrettet og er perfekt til en lille familie. Her er ski-in/ski-out til både alpinløb og langrend, samt kort afstand til restauranten Skavlen. I kan nyde den flotte udsigt fra terrassen.

Nedre Veslesåa

Nedre Veslesåa, Hafjell

Når du bor i Nedre Veslesåa, har du ikke bare en fantastisk udsigt over dalen, du har også nem adgang til pisten og det fantastiske skianlæg i Hafjell. Herfra er der kun en kort køretur til Øyer, hvor der er indkøb og restauranter. Hytterne har en god beliggenhed ved topområdet. Nedre Veslesåas boliger ligger i nærheden af transportløjpe nr. 36. Herfra er I også tæt på langrendsspor.

Mosetertoppen Backyard

Mosetertoppen Backyard, Hafjell

Tag familien med på skiferie til Hafjell i Norge og bo i disse dejlige skilejligheder, hvor der er plads til op til 8 gæster. I får mulighed for ski-in-ski-out, så I kan nemt komme af og på pisterne, når I vil. I kan også gå til den nærmeste restaurant på kun 200 m og få et lækkert måltid.

Hemsætervegen

Hemsætervegen, Hafjell

Disse dejlige skihytter er beliggende tæt på pisten med fantastisk udsigt over fjeldet. Hytterne ligger i panoramaområdet og ikke langt langrendsspor. På toppen ved Gaiastova finder I blandt andet fine restauranter, afterski, skileje og butikker. Hytterne byder på smuk indretning og alt, hvad du kunne ønske dig. Hemsætervegen byder på hytter placeret forskellige steder, men altid tæt på pisten. Alle gæster i dette område skal betale ved bommen. Der er betaling ved alle ture igennem bommen.

Nordlia Hytter

Nordlia Hytter, Hafjell

Nordlia Hytter har en høj standard, og alle hytterne er indrettet i hyggelig norsk hyttestil. Hytterne ligger ca. 200-400 meter fra Hafjell Alpincenter med faciliteter til familiens skiferie. Den nærmeste piste findes inden for ca. 100-200 meter. Der er ca. 1,5 km til Hafjell centrum, hvor der blandt andet ligger et supermarked hvor I kan handle ind.

Gaiastova

Gaiastova, Hafjell

På toppen af Hafjell i 950 meters højde finder du Gaiastova appartments. Gaiastova ligger i smukke omgivelser med en fantastisk udsigt over fjeldene og med pister og løjper som nærmeste nabo. I servicecenteret ved Gaiastova finder I desuden restaurant, café, lille butik, sportsbutik og ikke mindst afterski. Her er altså noget for alle, så hele familien kan komme på ski sammen.

Storslåvegen

Storslåvegen, Hafjell

Storslåvegen ligger perfekt placeret lige ved Mosetertoppen, hvorfra der er alpinløjpe og langrendsspor i kort afstand derfra. Det gør det derfor nemt at komme til og fra skiområdet. Hytterne er rummelige med flere soverum og er alle godt indrettet. Køkkenerne er udstyret med køleskab og frys, komfur og opvaskemaskine. Disse store hytter er oplagt for flere familier at drage af sted sammen og få hyggeligt samvær på skiferie.