Zillertal ruller til Danmark

Zillertal ruller til Danmark

Zillertal-bussen er indrettet med bar, konferencerum og lagerplads. Tekniske faciliteter som satellit-tv, ISDN-forbindelse og storskærm er naturligt tilbehør - men den kendte Zillertalgæstfrihed og

Online: 24/10 2008

Imponerende lastvognstog bringer et stykke Østrig til danske feriegæster Man føler sig godt hjemme i den hyggelige stue. Væggene er skabt af 250 år gammelt grantræ og sten, der er formet af rindende bjergbække, og beklædt med det fineste lodenstof.

Stuen er ikke en del af en østrigsk alpehytte, men en del af en imponerende 21 meter lang lastvogn, hvor Zillertals mangfoldighed på autentisk vis formidles til de besøgende.

Den store lastvogn bringer i de kommende uger et stykke af Zillertal direkte til Århus, Vejle og Odense for at give en forsmag på alt det, der kan opleves i løbet af en ferie i Zillertal.
For første gang har en feriedestination indrettet en kæmpe lastvogn til en rullende udstilling, så potentielle feriegæster kan teste herlighederne i umiddelbar nærhed af deres eget hjem.
Zillertal-trucken er på Store Torv i Århus i forbindelse med Ski Event 08 d. 31. oktober og d. 1. november. Onsdag, den 5. november, er den på Strøget i Vejle i forbindelse med Intersports 50 års jubilæum, og d. 7.- 8. november parkerer Zillertal-bussen ved Heidis Bierbar bag Brandts Klædefabrik i Odense, hvor årets juleøl præsenteres fredag aften kl. 20.59.

Kørende gæstfrihed
Zillertal-bussen er indrettet med bar, konferencerum og lagerplads. Tekniske faciliteter som satellit-tv, ISDN-forbindelse og storskærm er naturligt tilbehør - men den kendte Zillertalgæstfrihed og hygge kommer ikke til kort i den perfekte forbindelse mellem tradition og moderne teknik.

Zillertals vidunderlige naturlandskab med 55 bjergtinder over 3.000 meter vises på imponerende landskabsbilleder og -film på LCD-skærme og giver lyst til at holde ferie i bjergene. Den kulinariske nydelse af ægte, regionale naturprodukter spiller i Zillertal en særlig rolle og mangler naturligvis heller ikke i bussen.

Gæsterne i bussen får en række gode ferietilbud og de nyeste informationer om en perfekt vinterferies højdepunkter. Fremragende pisteforhold, Østrigs stejleste piste, Alpernes bedste beværtninger i bjergene og Hintertux-gletsjeren er kun nogle af højdepunkterne, der gør Zillertal til en usædvanlig vinterdestination.

Oplev Zillertal-trucken den 31/10. og 1/11. i Århus, den 5/11. i Vejle og den 7-8/11. i Odense.


Zillertal ruller til Danmark   - Billede 200

Udgivet af:

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen