Willingen åbner: Tidligste åbning i 12 år

Willingen åbner: Tidligste åbning i 12 år

Endnu et område tæt på Danmark åbner. Fra og med torsdag den 15. december vil alle lifte i Willingen være i drift mellem 8.30 og 16.30. Dermed er der tale om den tidligste åbning af området siden 2010

I år kan du tage en tidlig skiferie til Willingen - under 6 timer fra den danske grænse. Der er tre ting, der har gjort den tidligere premiere muligt i 2022:

  • Masser af naturlig sne
  • Et effektivt snekanon-anlæg
  • Kolde nætter 

I Willingen er der topmoderne kabine- og stolelifte, der sørger for minimal liftkø på de i alt 14 lifter. Området har 17 pister i alt - 5 grønne, 7 røde og 5 blå. Variationen af begyndervenlige bakker gør området meget familie- og begyndervenligt.

Hvis du vil være i Willingen i en længere periode, eller ikke mener, at de 17 pister giver udfordringer nok, kan du købe et Wintersport-Arena-Card. Det opgraderede liftkort giver adgang til flere nærliggende skiområder og i alt 98 lifte og 65 pistekilometer. 

Med den tidligere åbning i år virker det meget sandsynligt, at Willingen når op på det forventede antal skidage i sæsonen - nemlig 100 - 110 dage fordel fra december 2022 til marts 2023. 

Læs mere om skiferie i Willingen her.

Læs om andre skiområder der er tættest på Danmark her.

Pistekort og friske billeder fra områder:


Billede fra åbningsaftenen 

De første skiløbere i gang på pisterne

Udgivet af: Rasmus Skov

Rejsebureauer til Willingen
Fakta om Willingen
Skiområdet: 590-838 m.o.h.
Byen: 590 m.o.h.

17 pister i alt
5 stk.
5 stk.
7 stk.

Lifter: 14 stk.

Slæbelifter: 6
Stolelifter: 1
Kabinelifter: 1

Mere om skiferie i Willingen

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen