Vinderne af world’s best snow job er fundet.

Vinderne af world’s best snow job er fundet.

Konkurrencen om at vinde det ekstraordinære job, hvor to personer henover vinteren skal besøge alle vores destinationer, er nu afgjort.

Online: 21/10 2013

Der var rigtig mange dygtige kandidater, men i sidste ende var der to som trak fra resten af feltet og imponerede alt og alle.

Hele ansøgningsprocessen tog 2½ måned – det var hårdt men sjovt…
Hele forløbet var delt op i tre trin, hvor du i første omgang skulle ansøge jobbet ved at tilmelde en video på Nortlanders facebookside, hvor magten så var givet videre til vores fans, som fik opgaven at vælge de 10 videoer, som de bedst kunne li’.

Trin 2 foregik over Skype, hvor de 14 (Top 10 + 4 wild cards) bedste ansøgninger skulle imponere vores ”dommerpanel” med Personalechef, Morten Skaarup, i spidsen. Vi havde selvfølgelig alle vores favoritter, så det var ikke nemt at skære feltet ned – men der var kun 6 pladser til det endelige opgør i København…

I sidste ende, valgte vi at invitere Paola fra Italien, Oskar og Niklas fra Sverige, Lene og Nicholas fra Danmark og Bri fra USA til København for at dyste om de endelige to pladser, som bliver sendt til Alperne til vinter med liftkort til samtlige af vores destinationer for at teste sneen og give vores gæster en sjov og anderledes oplevelse.

Og vinderne er…
Efter en lang og sjov weekend fik Niklas og Bri charmet og imponeret os alle, og vi ser virkelig frem til at bringe glæden ved skiløb hjem til jer som skal af sted på ski i år, jer som desværre må blive hjemme og jer som aldrig har prøvet glæden ved skiløb endnu.

Se hvordan vinderne forvandlede København til deres legeplads her:
http://www.youtube.com/watch?v=3IOtnCiNHl8

Du kan også se hvordan Niklas og Bri reagerede, da de fik den glædelig nyhed:


Niklas:http://www.youtube.com/watch?v=HfWAq8H7XCw

Bri:http://www.youtube.com/watch?v=IziqhndjQFg


Vinderne af world’s best snow job er fundet. - Billede 1519

Udgivet af:

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen