DANSKI
Nyhed fra DANSKI. Se oversigt med alle nyheder fra DANSKI her
« Til oversigten

Vilde off pist uger

Offpiste og Freeride i uge 4 og 12

Online: 19/10 2010

I samarbejde med Freelounge præsenterer Danski i uge 4 og 12 to spændende uger med Offpiste og Freeride som omdrejningspunkt.

Offpiste uger med Danski:

Freelounge tilbyder i samarbejde med Danski to uger med masser af offpiste, og freeride til danske skientusiaster. Der vil blive lanceret to forskellige uger; en uge for de vilde unge (uge 4), og en uge for de lidt mere modne (uge 12). Indkvartering sker på Danskis Klubhotel Les Christelles i Les Menuires, der er en del af De tré Dale. Freeloungeinstruktørene bor ligeledes på hotellet, hvilket giver et unikt sammenhold, og mulighed for at hygge både på bjerget og samtidig om aftenen. Om aftenen vil man over en snack eller et glas rødvin kunne dele dagens oplevelse, og se billeder og video optaget på dagen.

Om indkvarteringen på vores hotel:

Hotel Les Christelles er udover to dobbeltværelser udelukkende indrettet med fire sengs værelser. Værelserne består af et køjerum med forbindelse med badeværelse og toilet. Fra køjerummet er der forbnindelse til det største rum, hvor der består af to enkeltsenge. Derfor vil det være en fordel, hvis I er fire gode venner, der kender hinanden i forvejen.

Om chefinstruktøren:

Freelounge Headcoach Martin Lübecker er en af de første danskere der er fuldt uddannet fra både den danske skiskole, og ligeledes den franske skiskole. Dette betyder, at han med uddannelse og masser af erfaring i rygsækken både må, og elsker at tage turister med ud i offpisten.En uge med Freelounge og Danski vil først og fremmest byde på uanede mængder af Offpiste og Freeride og samtidig vil man få et større kendskab til hvad det vil sige at bevæge sig i bjergene og dermed uden for pisterne.

Der vil være sessions i lavineredning, tydning af faresignaler , skiteknik i offpisten, klippedrops til dem der tør, og mange andre gode ting. Disse gode erfaringer og oplevelser vil blive foreviget på billeder og film, så man også får mere end bare minderne med hjem. Dette kombineret med den gode service og -mad hos Danski, lægger op til en oplevelsesrig uge for ski og offpisteentusiaster.

Offpiste uge Freelounge og Danski byder på følgende:

- Transport og indkvartering på Danskis Klubhotel Les Christelles i Les Menuires
- Daglige offpiste/freeride sessions med Freelounge Coaches Martin Lübecker og Søren Juul
- Introduktion til lavineredning og træning af samme
- Generel undervising i bevægelse og skiløb udenfor pister
- Undervisning i Offpiste og Freeride skiløb – hvad er forskellen?
- Freelounge egen fotograf tager billeder og video hver dag
- Daglige aften sessions med fremvisning af billeder taget på dagen
- Freelounge coaches står til rådighed for snak og diskussioner omkring offpiste og freeride
- En supergod uge med fantastiske oplevelser

Kontakt os på tlf. 86 800 600, hvis du har spørgsmål til arrangementet eller selve bookingen.


Næste »« Forrige

Se flere nyheder fra DANSKI - Se alle nyheder