Val Thorens åbner for 6 måneders sæson lørdag

Val Thorens åbner for 6 måneders sæson lørdag

Lørdag den 14. november "tyvstarter" skidestinationen Val Thorens årets skisæson med åbning af 10 pister, og med en sæson på 6 måneder kan du nyde pisterne på en af Europas højest beligende skidest

Online: 12/11 2009

Lørdag den 14. november "tyvstarter" skidestinationen Val Thorens årets skisæson med åbning af 10 pister, og med en sæson på 6 måneder kan du nyde pisterne på en af Europas højest beligende skidestinationer helt frem til den 9. maj 2010.



Aktuelle 55-85 centimeter sne har fået Val Thorens til at tyvstarte sæsonen - pisterne åbnes allerede nu på lørdag den 14. november.



Der åbnes i første omgang for 5 lifte og 10 pister i kategorierne grøn, blå og rød.



- Vi har præpareret pisterne de seneste 10 dage og underlaget er lige som det skal være, nemlig i høj kvalitet, forklarer Val Thorens´ turistchef Marinoël Turc.



I hele Val Thorens´ historie er pisterne blevet åbnet så snart der underlaget har tilladt det - også selvom det har betydet, at man har måttet "tyvstarte" i forhold til den officielle åbningsdato.



- I år har betingelserne været optimale, og derfor åbner vi for 6 måneders skisæson allerede nu på lørdag, slutter turistchef Marinoël Turc.




Foto: B. Longo – OT Val Thorens


Val Thorens åbner for 6 måneders sæson lørdag - Billede 415

Udgivet af:

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen