Tre stærke familiedestinationer i Østrig

Tre stærke familiedestinationer i Østrig

Hvor skal du tage hen i Østrig på skiferie, hvis du gerne vil rejse med børn? Danski giver dig her de tre stærkeste familiedestinationer i Østrig - og der er også masser af sne her i påsken.

SAALBACH-HINTERGLEMM

Saalbach-Hinterglemm er et fremragende familieområde. Omkring halvdelen af de 270 kilometer pister er blå og dermed egnede til børn, og området har en rigtig god funpark og et sjovt børneland. I Hinterglemm finder du en udendørs skøjtebane, der er et besøg værd – eksempelvis om aftenen. Ellers prøv en af de mange kælkebaner, hvor børn og barnlige sjæle kan teste gamle trækælke og nye slæder i høj fart på oplyste ruter. 86 % af området er dækket af snekanoner, så snesikkerheden er i top.

WAGRAIN
Wagrain er et populært område blandt danskerne. Og det er ikke uden grund. Flere sammenlægninger har betydet, at området, der i dag kaldes Ski amadé, består af 350 kilometer pister, hvoraf omkring halvdelen er blå pister og kun få er af den helt svære slags. I Wagraini’s Winterwelt finder du et eventyrland for børn på ski, hvor der er plads til at lege og lære. Der er en 3 kilometer lang kælkebakke og masser af sjove hop og simple forhindringer i området. Når skiene hviler, er der masser af små, hyggelige hytter i området, hvor man kan samle energi.

ZELL AM SEE
Ved den smukke Zeller Sø i midten af Østrig finder du charmerende Zell am See, der emmer af livet året rundt. Der er 135 pistekilometer at kaste sig over, hvoraf godt en tredjedel er blå. Zell am See udmærker sig ved sin gletscher Kitzsteinhorn og sin høje beliggenhed, der gør området fartbart på ski året rundt. Områdets højeste punkt rager over 3 kilometer op i luften, og her får du en fantastisk panoramaudsigt over bjerge, sø og byer.

Få flere gode råd til familieskiferien her.

Udgivet af:

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen