Slopestar
Nyhed fra Slopestar. Se oversigt med alle nyheder fra Slopestar her
« Til oversigten

Top 3 grunde til at tage på skitur til Alperne

Spørger du os, synes vi, at en skitur til Alperne er en fantastisk oplevelse. Derfor har vi udviklet top 3 til, hvorfor en skitur til Alperne skal være på din bucket list.1. Stå på ski

Alperne er et stort område, der strækker sig over flere lande som Østrig, Italien og Frankrig. Det betyder, at der er utroligt mange skisportssteder. I Alperne kan du derfor finde utroligt meget skiløb, der er utrolig varieret alt efter hvor du tager hen. Derudover er mange af skisportsstederne i Alperne højt oppe, og derfor er pisterne generelt længere end dem, man finder i norden.

2. Vejret

En anden fordel ved at tage sydpå er, at dagene bliver længere! Det betyder at du får flere timers skiløb i dagslys. Der er også større chance for, at få sol og blå himmel med på ski, samt at nyde solens varme. Derudover er temperaturerne i Alperne meget behagelige, så du undgår alt for kolde tæer og fingre.

3. Atmosfæren

Når man tager på skitur til Alperne, tager man til et andet land med sin helt egen kultur. Så der er mere at opdage end pisterne, eksempelvis traditioner for det lokale køkken. På mange af skisportsstederne er der mennesker fra hele verden, som har én ting til fælles – alle elsker at stå på ski. Og det bidrager til en fantastisk stemning!

En skitur til Alperne er klart en oplevelse værd, og bør være på enhvers bucket list. 

Se billige skirejser hos Slopestar.


Næste »« Forrige

Se flere nyheder fra Slopestar - Se alle nyheder