Tag med og prøv den ikoniske Vallée Blanche

Tag med og prøv den ikoniske Vallée Blanche

Chamonix i Frankrig er kendt som alpernes hovedstad og har utallige legendariske offpiste nedfarter, hvor Vallée Blanche er den mest kendte af dem.

Vallée Blanche starter på toppen af svævebanen Aiguille du Midi ved hele 3.812 meters højde og fortsætter ned ad gletsjeren med en nedstigning på 2800 meter, inden den slutter ved Montenvers bjergbane eller, hvis der er nok sne, midt i Chamonix by,

Til marts arrangerer vi en tur derned med en lokal bjergguide. På turen bestræber vi os på at prøve Vallée Blanche, men vil også prøve kræfter med mange af de andre nedfarter. Hver morgen bliver vi hentet på vores hotel af vores bjergguide og kørt hen til hvor der er bedst sne. Vi har udvidet lidt og kan ud over Chamonix også stå på ski i Courmayeur, Megeve og Verbier. Destinationen bliver valgt af bjergguiden på baggrund af hvor han tror der er bedst sne. Turen kræver at man har prøvet offpiste før, og man ubesværet kan klare de sorte og røde pister.

Hvad med at tage de bedste "pudder" venner under armen og oplev den ikoniske 𝗩𝗮𝗹𝗹𝗲é 𝗕𝗹𝗮𝗻𝗰𝗵𝗲 offpiste nedfart i Chamonix til marts?⛷🏂


Der er kun 𝟭𝟬 𝗽𝗹𝗮𝗱𝘀𝗲𝗿 𝘁𝗶𝗹𝗯𝗮𝗴𝗲, så skynd dig at få booket. Husk vi har corona garanti, det betyder at hvis vi ikke kan komme afsted, så får du selvfølgelig pengene tilbage eller et gavekort til noget nyt at glæde dig til.
𝗟æ𝘀 𝗺𝗲𝗿𝗲 𝗼𝗺 𝘁𝘂𝗿𝗲𝗻 𝗵𝗲𝗿:
https://bit.ly/39O1BTI





Udgivet af:

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen