Tag hele familien med på ski/snowboard camp

Tag hele familien med på ski/snowboard camp

Har jeres familie lyst til at udfordre jer selv og prøve offpiste og lære teknikken udenfor pisterne? Så tag med os på familie ski/snowboard camp i Engelberg i Schweiz i påsken. Vi tager afsted i 4 dage, hvor vi samles en masse sneglade familier der er vilde med en aktiv oplevelse sammen. Vores dygtige danske ski instruktør står klar til at hjælpe alle dem som ikke føler sig sikre i offpisten og den lokale bjergguide, Tobias Granath sørger for at udfordre de garvede offpiste løbere (også børn) på Engelbergs Big Five. Der er både ene tid, men også familie tid hvis alle er på samme niveau. Vi mødes selvfølgelig i løbet af dagen og spiser frokost og fortæller røverhistorier.

For de mindre børn er der plads til helt almindelig ski undervisning på pisterne.

Mange mener at Engelberg har alpernes bedste offpiste, det synes vi i hvert fald. Der er noget for både begynderen og den øvede, så alle kan være med og det er et godt sted at starte med offpisten. Derudover har Engelberg også en masse sjove oplevelser udover offpisten, så hele familien kan være med. På turen har vi mulighed for sammen at prøve snowtubing og tage på cliff walk højt oppe i alperne. Byen har masser af andre muligheder som I kan til vælge, hvis en eller flere i familien ikke vil i offpisten.

Vi bor sammen på et lækkert og hyggeligt hotel i byen med en fantastisk gastronomisk restaurant, spa bad udendørs og udsigt til Titlis bjerget.

Læs mere:
https://dbpadventures.com/rejser/offpiste-ski-med-hele-familien-engelberg/


Udgivet af:

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen