Stor interesse for skirejser til alperne

Online: 27/12 2013

STS Alperejser oplever stor interesse for skirejser til Alperne

Skiløb i Alperne er mere populær end nogensinde. Skandinaviens største skirejsebureau, STS Alperejser noterer sig eksempelvis en stigning i salget på hele 20 % i forhold til sidste sæson, der også viste fremgang.

Den store fremgang viser at den årlige skitur fortsat er særdeles eftertragtet ikke blot i Danmark men i hele Norden, hvor STS Alperejser har afdelinger.

Én af grundene til fremgangen er helt sikkert, den fantastiske sommer som vi oplevede i hele norden, der nu betyder at endnu flere prioriterer en skitur til alperne frem for en badeferie her om vinteren, siger Peter Johnson, der er direktør for STS Alperejser, der også oplever at den stærke svenske krone gør det også bliver fordelagtigt at vælge Alperne frem for de svenske og norske fjelde. STS Alperejsers største marked er således de Sverige. Peter Johnson oplever også at skiferien er relativt ufølsom i forhold til forbrugernes økonomi. Skandinaverne VIL på ski!

Alp Inclusive sælger bedst:

Der er en klar tendens til, at skiløberne vælger en komplet pakke, når de bestiller deres skiferie. STS Alperejsers unikke tilbud hedder Alp Inclusive, hvor man får den samlede pris på forhånd, og det er ekstremt nemt at bestille en pakke med alt inkluderet . 76% af alle dem, der har booket deres skirejser i år har booket Alp Inclusive pakken, der indeholder fly, overnatning, halvpension og liftkort siger Peter Johnson.

Konferencesalget er også steget kraftigt

STS Alperejser er også ​​den største konferencearrangører i Norden når det gælder konferencer, der giver mulighed for at kombinere et virksomhedsarrangement med skiløb. Her er stigningen på hele 22 % sammenlignet med samme tidspunkt sidste år. Der er 3-4 dagskonferencer til Alperne, der er specielt interesse for.

Alpetoppen - skandinavernes foretrukne skidestinationer:

Igen i år er det Bad Gastein i Østrig, der topper STS Alperejsers ”Alpetop”. På plads nr. 2 ligger Saalbach (Østrig) og på 3. pladsen Cervinia i Italien.

- Bad Gastein konsoliderer sin position som skandinavernes favorit når det gælder skidestinationer slår Peter Johnson fra STS Alperejser fast. Her er top 5
1. Bad Gastein
2. Saalbach
3. Cervinia
4. St. Anton
5. Chamonix

Kort om STS Alperejser

STS Alperejser er skandinaviens største arrangør af rejser til Alperne med næsten 50.000 gæster årligt. STS Alperejser har i 39 år sendt flere millioner til Alperne, og det samlede skiprogram omfatter nu 19 skidestinationer i Alperne og USA. STS Alperejser, der er den danske del af koncernen tilbyder i alt 7 destinationer i Alperne.
Virksomheden, der har omkring 250 ansatte, omsætter årligt for 450 millioner SEK og ejer og driver hele 5 hoteller i Alperne, hvor Hotel Salzburger Hof i Bad Gastein er det mest kendte.

Udgivet af:

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen