Slopestar er en ny stjerne i skirejseindustrien

Slopestar er en ny stjerne i skirejseindustrien

Slopestar er et nyt skirejsebureau, der har specialiseret sig i skirejser til Alperne. De tilbyder skirejser til Italien, Østrig og Frankrig fra skisæsonen 2021/2022.


Veteraner i skibranchen
Selvom Slopestar er et nyt rejsebureau, er de veteraner i branchen. Slopestar er nemlig blevet startet af blandt andre dem, der startede Slopetrotter. Dette giver Slopestar teamet over over 10 års erfaring med at arrangere skirejser til Alperne.

Personlig service og sikkerhed i fokus
Et af Slopestars slogans er personlig service. I en tid, der konstant bliver digitaliseret, er det vigtigt ikke at glemme vigtigheden af ​​at have en personlig kontakt med sine gæster.

Derudover har pandemien vist os, hvor meget personlig service kan påvirke sikkerheden. For med personlig service vil du altid blive taget godt hånd om på din ferie, uanset hvad der sker.

 "I dag er det vigtigere end nogensinde at kunne tilbyde personlig service til alle vores gæster, så de kan føle sig trygge på deres skitur til Alperne i alle situationer." siger Christian Kerstens fra Slopestar.

Skiture til faste lave priser
Derudover mener Slopestar, at personlig service og lave priser går hånd i hånd. Derfor tilbyder skirejsebureauet en prisgaranti, så du kan være sikker på, at du kan få de billigste skirejser på markedet med Slopestar.

Slopestar er et skirejsebureau med gæsten i fokus, der ser frem til at tilbyde dig billige skirejser til Alperne!

Udgivet af:

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen