Skilærer i Canada eller Japan

Skilærer i Canada eller Japan

Efter i tre år at have uddannet mere end 300 skilærere på deres populære kurser i Østrig har det danske selskab Snowminds taget næste, store skridt ved at ansætte skilærere til Canada og Japan

Online: 03/08 2015

I år har de besluttet at gå helt nye veje ved for første gang nogensinde at lancere skilæreruddannelse i Østrig og efterfølgende tilbyde jobgaranti en hel sæson i Canada eller Japan. Vi spurgte en af de to ejere af Snowminds, Christoffer Vorre, om baggrunden for udvidelsen.

”Der er ingen tvivl om, at både Canada og Japan er skinationer som kan få enhver skientusiast til at spidse ører. Canada har I mange år været notorisk kendt for fantastisk sne og udfordrende offpiste, og Japan er med 16m sne i gennemsnit per sæson uden tvivl det nye sort indenfor skisporten” udtaler Christoffer.

”Vores vision med Snowminds er entydig; vi ønsker at skabe mere end blot en skilæreruddannelse, men et totalkoncept, hvor tryghed, fællesskab og oplevelser for livet er i højsædet. At vi med Canada og Japan nu kan give unge, danske skientusiaster muligheden for at blive skilærer på nye kontinenter synes jeg i høj grad taler til det” uddyber Christoffer

Powder og personlig udvikling

At Canada og Japan er kendt for fantastisk sne er der ingen tvivl om, men samtidig er en yderst gæstfri befolkningen i begge lande, udslagsgivende for den store oplevelse som skiinstruktør.

Netop kulturen fremhæves af Jacob Skytte, 23 år og tidligere skilærer i både Østrig og Afrika hos Snowminds, som sidste år var afsted som skilærer i Japan for Snowminds.

”Inden afrejsen var jeg ærlig talt spændt på hvad jeg skulle forvente af det japanske folkefærd. Det er jo en kultur meget fjern fra vores egen, men hold da op hvor var det fantastisk at opleve. Deres imødekommenhed, hjælpsomhed og livssyn er unikt og jeg fik helt lyst til at blive” fortæller Jacob med et længselsfuldt blik i øjet.

”Jeg tror man skal have oplevet en sæson som skilærer før man rigtigt kan forstå hvad det er man tager med derfra. At have bjerget som sit kontor og stå på ski hver dag er unikt i sig selv, men den personlige udvikling man gennemgår ved at bo, leve og arbejde så tæt på venner fra en anden kultur havde jeg ikke overvejet inden afrejsen” slutter han.

Mere end bare en vintersæson

At der er mere end øjet umiddelbart kan se ved en sæson som skilærer er bestemt ikke nyt for Christoffer Vorre, som selv har boet 4 sæsoner i Østrig og besøgt instruktører i både Afrika, Canada og Japan. Derfor er dette også noget Snowminds prøver at fremhæve ved oplevelsen.

”For os er det mere end en vintersæson. For os er det personlig udviklingsrejse, som man kan dele med andre skientusiaster, som ofte bliver venner for livet. Derfor har vi også med både rejsen til Afrika, Canada og Japan arrangeret rundrejser, så man ikke blot får en unik skisæson, men kombinerer det med en rejse rundt i landene. Det synes vi giver den bedste oplevelse”, fortæller Christoffer.


Skilærer i Canada eller Japan  - Billede 2177
Skilærer i Canada eller Japan  - Billede 2178
Skilærer i Canada eller Japan  - Billede 2179
Skilærer i Canada eller Japan  - Billede 2180
Skilærer i Canada eller Japan  - Billede 2181

Udgivet af: Rasmus Skov

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen