Skiferien går til ... Zell am See

Skiferien går til ... Zell am See

Går turen til Zell am See? Så få gode råd og fif fra Julie, som var Danski Guide i Zell am See i sæsonen 2016/17. Zell am See er en destination, der har meget mere at byde på end bare lækkert skiløb.


HER SKAL I STÅ PÅ SKI
Der findes rigtig mange gode pister i Zell am See. Området er delt op i tre hovedområder: Schmitten i Zell am See, Schüttdorf, Maiskogel i Kaprun og gletsjeren, Kitzsteinhorn lidt udenfor Kaprun. Liftkortet gælder selvfølgelig til alle områderne.
Personligt synes Julie, at gletsjeren er verdens bedste skiområde, da sneen her aldrig er dårlig, pisterne er brede og udsigten er fantastisk. Specielt hvis I står på toppen, som ligger i 3.029 meters højde. Her kan I tage Gletsjerjet 4 op, og det er også her I vil finde Julies personlige favoritpiste nummer 1, som er blå, bred, überlækker! Pisten går helt ned til Gletsjerjet 2, så I får også en dejlig, lang tur.
HER SKAL I PÅ AFTERSKI
Efter en lang dag pisterne skal I selvfølgelig på afterski, og i Zell am See er der rig mulighed for dette! Dog er det ikke den samme slags afterski, som mange andre skiområder i Østrig. Dette fordi de fleste afterskisteder i Zell am See ligger nede i byen, og derfor er mere rolige i forhold til mange andre steder. Det er altså afterski, hvor alle aldre kan være med.
DET SKAL I VIDE OM ZELL AM SEE
Zell am See er efterhånden et rimelig kendt skisportsområde blandt mange danskere, det I dog bør lægge mærke til ved byen er, at her ikke kun er pister og lifter. Zell am See er nemlig en rigtig stor by, som byder på meget mere end brede løjper og puddersne på gletsjeren. Blandt andet finder du i bunden af Zell am See Zeller sø, som er rigtig stor og utroligt smuk, når der er is på, med de sneklædte bjerge i baggrunden. Derudover er der et væld af aktiviteter i byen på en snevejrsdag.

Få flere gode råd til skiferien til Zell am See her.


Udgivet af:

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen