DANSKI
Nyhed fra DANSKI. Se oversigt med alle nyheder fra DANSKI her
« Til oversigten

Skiferien går til ... Wagrain

Oscar har været guide i Wagrain for Danski i sæsonen 2016/17. Han giver dig her de bedste fif til en skiferie i Wagrain – men vær opmærksom på, at du får lyst til at bestille en skiferie til Wagrain lige med det samme! Området er nemlig helt fantastisk for både børn, nybegyndere og øvede skiløbere.


HER SKAL I STÅ PÅ SKI
Wagrain er en af danskernes favorit skiferie-destinationer, og det er der bestemt en grund til. Her kan du nemlig se frem til fantastisk skiløb. Oscar kan især anbefale Grafenberg-bjerget, også kendt som Danskerbjerget. Her finder du en del danske skiløbere på vej ned af Gammel Kongevej, som er pisten fra toppen og helt ned i bunden.

Wagrain er desuden et paradis for børn! Her er der rigtig mange børnevenlige områder, så børnene kan slå sig løs på pisterne og samtidig have det sjovt.

UNDGÅ LIFTKØEN
Hvis du skal op på Grafenberg, så er det svært at undgå liftkøen om morgenen. Men ikke alle ved, at Grafenberg har to lifter - den anden hedder Grafenberg Express. Her er der sjældent lige så lang kø som ved kabineliften - så det går altså noget hurtigere med at komme op på bjerget, hvor den første tur ned af pisterne venter.

MEGET MERE END WAGRAIN
Når du er på skiferie i Wagrain, så har du adgang til intet mindre end 350 kilometer piste. Så hvis du en dag vil prøve noget andet end Wagrains pister, så anbefaler Oscar en tur til Kleinarl. Ved bunden af Grafenberg kan du nemlig hoppe på en skibus mod Kleinarl, og her er der et helt nyt terræn.

Få mange flere gode råd fra Oscar her - blandt andet om de bedste børnepister, afterski-steder, restauranter og meget mere.

Næste »« Forrige

Se flere nyheder fra DANSKI - Se alle nyheder