Skiferien går til ... Val d'Isere

Skiferien går til ... Val d'Isere

Frederikke & Christian har været guider for Danski i sæsonen 2016/17. Hele sæsonen var de i skønne Val d’Isère – og de kan kun anbefale dig at bestille en skiferie hertil! Hvorfor? Det får du svaret på her.

Val d’Isere bliver betegnet som et af verdens bedste skiområder med mere end 300 pistekilometer og to gletsjere, som er forbundet af 156 pister. Men Val d’Isère er meget mere end bare det!

Området tilbyder en skiferie til børnefamilien, grupperejsende, par eller for de unge rejsende. Val d’Isère betragtes ikke som et ski-ressort, men som en autentisk by. Byen havde liv og sjæl allerede inden man gjorde stedet til et af de mest populære skiområder i verden. En sådan ski-destination i Alperne finder du næsten ingen andre steder.

Du står op til en by som i vinterhalvåret er turistet og fyldt med mennesker fra forskellige nationaliteter. Turisterne kommer fra nær og fjern, men fælles for mange er, at de kommer igen og igen. Alle sammen af samme årsag – de faldt for byen første gang de var her! Når du går ud om morgenen og bukker hovedet bagover, får du et glimt af de rustikke, sneklædte bjerge. Dét syn følger dig resten af dagen og giver fornyet energi. Når solen skinner skaber det en kontrast mellem de hvide bjerge og den dybblå himmel, og det giver en uforklarlig afhængighed til stedet.

Klik her og få gode råd til …

- Hvor du skal stå på ski
- Hvor børnene skal stå på ski
- Hvad Val d’Iseres hemmelige juvel er
- Hvor du skal på afterski
- Hvor du skal spise
- Favoritstederne i Val d’sere

… og meget mere!

Udgivet af:

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen