Skiferien går til Obertauern

Skiferien går til Obertauern

Danski kan i sæson 2018/19 tilbyde skirejser til Obertauern i Østrig. Området er ikke så kendt blandt danskere, men østrigerne selv elsker området – der er nemlig noget for enhver smag. Så overvejer du – eller har du bestilt en skiferie til Obertauern – så læs med her.


DET SKAL DU VIDE OM OBERTAUERN
Obertauern er østrigernes favorit sted, men det er også en af de dyreste områder i Østrig. Dette ses tydeligt på antallet af dyre og fine hoteller. Derudover er Obertauern også kendt for deres gode afterski-steder, hvilket muligvis også har noget med østrigernes valg. Men det vigtigste er at byen ligger i 1.700 meters højde, hvilket gør området meget snesikkert.

Når du er i Obertauern, finder du hurtigt ud af, at området hænger utroligt godt sammen. Du kan komme til alle steder med alle lifte, hvilket gør, at du altid kan komme hjem. Derudover er der to ruter som tager dig igennem hele området – Tauernrunden – der er både en grøn og en rød, hvilket indikerer, om du kører med eller mod uret rundt i terrænet.

Der er mange som ikke kender Obertauern, før de kommer herned, hvilket betyder at mange kommer til at anbefale området, når de kommer hjem, da alle er meget overrasket og glade for området.

Interesseret? Så se Danski guidernes gode råd til de bedste pister, børneområder, afterski, restauranter og meget mere her – ingen kender Obertauern som dem!

Udgivet af:

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen