Skiferien går til ... Livigno

Skiferien går til ... Livigno

Danskis dejlige guider, Frederik, Isabella og Mads har været i Livigno i sæsonen 2016/17, for at finde de bedste fif, tips og tricks til din næste skiferie. De kan varmt anbefale Livigno som destination for din næste skiferie – hvorfor? Det finder du ud af her.


Det er ikke uden grund, at Livigno har en sol i sit logo. De har nemlig en ret høj sol-statistik på grund af byens høje beliggenhed. ☀︎

HER SKAL I STÅ PÅ SKI
Livigno er et fantastisk skiområde med pister for enhver smag. Men guiderne har helt sikkert to favoritter!

❄︎ Skydanser - navnet siger næsten hvorfor!
❄︎ Federia-dalen

Læs mere om hvorfor det netop er disse pister her.

DET SKAL I VIDE OM LIVIGNO
Udover skiløb, både på pisterne og uden for pisterne, har Livigno en af Europas største Funparks, hvor der hver dag er høj musik, og så kan I se på de ski entusiaster, som nyder at hoppe rundt og lave tricks. Der er flere små Funparks rundt omkring i Livigno, så der er muligheder for alle.

Hvis benene er lidt trætte en dag, så er der også mulighed for at få løsnet op i Livignos største vandland, Aqua Grande. Her er der noget for både store og små skiløbere: Rutsjebaner, afslappende spabade og meget mere. Endnu bedre er, at I får den første time gratis, hvis I blot medbringer jeres liftkort.

Læs meget mere om de bedste restauranter, børnepister, afterski-steder og den hemmelige juvel her.

Pssst ... I Livigno er det også muligt at stå på langrend. Der er nemlig et 40 kilometer langrendsspor midt i dalen mellem de to bjergsider.

Udgivet af:

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen