DANSKI
Nyhed fra DANSKI. Se oversigt med alle nyheder fra DANSKI her
« Til oversigten

Skiferien går til ... Ischgl

Ischgl er et fantastisk skiområde, som helt sikkert er et besøg værd! Her giver Danskis guider fra sæsonen 2016/17, Amanda og Nicholas, deres bedste råd og fif til en skiferie i Ischgl.


HER SKAL I STÅ PÅ SKI
Ischgls pistekort findes der mange fede pister, så det er svært at vælge en favorit. En af dem er dog piste nummer 40, som er en rød piste. Du finder den, når du tager til dalen ved Höllboden og op til den Schweiziske grænse. Pisten starter parallelt med piste nummer 80, som også er et must try!

Piste nummer 11 er også en af favoritterne, da den er enormt bred og blå. Her kan du især fokusere på dit eget skiløb og øve dig på store carving-sving.

HER SKAL BØRN OG NYBEGYNDERE STÅ PÅ SKI
Ischgl er ikke et område der er velegnet til nybegyndere eller børn. Dog er det muligt at finde pister til begge i området ved Idalpe. De tre mest velegnet pister for børn er:

❄︎ Børnebakken, lige ved skiskolen oppe ved Idalpe
❄︎ Den store blå piste nummer 11
❄︎ Den lange blå piste nummer 62

HER SKAL I SPISE
Restaurant Salner ligger oppe ved byens kirke – en lille gåtur på et par minutter fra hovedgaden. Maden er helt i top og overraskende billigt sammenlignet med mange andre spisesteder i Ischgl. Er I til østrigsk mad og pizza, anbefaler vi guider spisestedet Nevada, som også er et afterskisted og hotel. Hvis I er ude efter noget mere eksklusivt, så skal I tage på Lucy Wang. Her får I asiatisk mad og sushi, og altså mulighed for at få noget andet et det ellers kalorie-fyldte østrigske mad. 

Læs mere og bestil din skiferie til Ischgl her.


Næste »« Forrige

Se flere nyheder fra DANSKI - Se alle nyheder