Skiferien går til ... Courchevel

Skiferien går til ... Courchevel

Hvis du ønsker mange pistekilometer, god mad og fransk atmosfære, så er Courchevel det rigtige valg for dig til årets skiferie. Laura er en dygtig Danski guide, og giver her sine bedste tips til en skiferie til Courchevel.

HER SKAL I STÅ PÅ SKI 

Courchevel, som er en del af de 3 dale, er et fantastisk skiområde. Courchevel i sig selv har 150 kilometer piste inkluderet i et standard liftkort, men sammen med de andre områder i de tre dale, udgør de verdens største sammenhængende skiområde med 600 pistekilometer. På trods af mange pister, du kan suse ned af, har jeg tre personlige favoritter: Mont Vallon, Petit dou og Altiport. Læs mere om pisterne her.

HER SKAL I SPISE 

Courchevel er et skisportområde som kendt for at have kvalitet i højsædet - og maden er ingen undtagelse. Dog skal du være opmærksom på, at jo højere du kommer op i terrænet, jo dyre er det. Derfor kan det betale sig at spise frokost eller aftensmad i Courchevel 1550 i stedet for Courchevel 1850. Se Lauras tre anbefalinger til restauranter her.

DEN HEMMELIGE JUVEL 

Courchevel 1850 er også kendt som Alpernes svar på Skt. Tropez, og af samme årsag tiltrækker stedet også en bestemt type mennesker. Du kan blandt andet være heldig at spotte den engelske konge familie eller diverse popstars. Dette har sat sit præg på området og dets udvalg af butikker, da du her finder en gade hvor designbutikkerne ligger side om side. Jeg vil anbefale, at du suger det hele til dig og går en tur rundt i Courchevel 1850 og oplever byen fra sin flotteste side. 

Få mange flere gode råd fra Danski til en skiferie i Courchevel - klik her.

Udgivet af: Rasmus Skov

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen