Skiferie - kun for kvinder

Skiferie - kun for kvinder

En special uge forbeholdt kvinder i selskab med Anja Bolbjerg

Online: 19/10 2010

Med udgangspunkt i et udsagn fra Anja Bolbjerg: "Skiglæde er en livsstil", har vi fornøjelsen af at præsentere skiferie udelukkende for kvinder.

Danski har i en årrække tilbudt specialuger forbeholdt kvinder. De andre år har det været med udgangspunkt i off-piste, og mange har igennem årene forbedret deres egenfærdighed udenfor pisten.

Til denne sæson har vi valgt at fokusere mindre på off-piste, og mere på glæden ved skiløb. Det betyder fortsat, at skiløbet er i centrum for hele ugen. Hver dag i 6 dage er der skiløb på 2 niveauer, og man løber enten formiddag eller eftermiddag med Anja. Hvor turene går hen afgøres af vejret og gruppens niveau, men det ligger helt sikkert, at Anja vil udfordre alle deltagerne i forhold til deres individuelle niveau og efter en uge vil man mærke en forskel på ens skiløb. Du er måske blevet en anelse mere modig, du har måske fået en bedre forståelse for, hvordan du håndterer svinget bedre.

Hver morgen starter med fælles yoga i en time, hvorefter der er tid til bad og morgenmad. Undervisningen begynder kl. 10, hvilket giver dig tid til at varme lidt op på skiene, hvis du da ikke hellere vil tage det lidt roligt fra morgenstunden. Det er jo trods alt også ferie.

Mellem kl. 10-16.30 er der skiløb med mulighed for fælles frokost, dog for egen regning.
2 aftener er der workshops med Anja, hvor der tages interessante emner op.

Opholdet sker på delt dobbeltværelse på vores Chalethotel Belle Ètoile i Alpe d´Huez. Belle Étoile er Danskis eget Chalethotel med plads til 24 personer. Vores egen kok serverer hver dag morgenmadsbuffet samt tre-retters aftensmad.

Danski tilbyder naturligvis direkte fly fra såvel København som Billund.



Skiferie - kun for kvinder  - Billede 647

Udgivet af:

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen