Skiferien går til ... Canazei

Skiferien går til ... Canazei

Emma, Frederik og August elsker Canazei! Faktisk så meget, at de har været der hele sæson 2016/17. Derfor ved de rigtig meget om skønne Canazei, og al den information deler de her med jer.

HER SKAL I STÅ PÅ SKI
Canazei ligger i ét af verdens største skiområder, og her er mange forskellige pister at vælge imellem. For at spare jer for lidt tid, kommer Danski guiderne med deres  favoritpister, som I helt sikkert skal ligge vejen forbi:

→ Den sorte piste Saslong ved Val Gardena er en af de pister, I bare skal køre ned ad.
→ Vulcano i Alba er en super fed og stejl piste, og hvor I virkelig kan få fart på!
→ La Longia er områdets længste piste. En lang, men utrolig hyggelig tur!

CANAZEIS HEMMELIGE JUVEL
Diego på Belvedere er en sort piste, som I ikke altid ligger mærke til, hvis I bare suser rundt i området eller ned i bunden. Danski guiderne har endnu ikke oplevet en dag, hvor Diego ikke har budt på fantastisk sne.
 
DET SKAL I VIDE OM CANAZEI
Et must-know er helt klart gletscheren Marmolada. Med sine 3.343 meter skyder den højt i vejret, hvilket gør at spidsen udgør det højeste punkt i hele Dolomitterne. Så tager I en tur op på Marmolada i godt vejr, er I garanteret en helt fænomenal udsigt på toppen! Det faktum at der er en gletscher i området, er også med til at sikre, at I kommer på ski, selv hvis der skulle mangle sne.

Kommer I desuden til de italienske Dolomitter, kan I ikke undgå at støde på den berømte drink, Aperol Sprits. Bestiller I den, skal den være sensa soda. Mere siger vi ikke!

Få flere gode råd til en skiferie til Canazei her.

Udgivet af:

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen