Skal i med på den ultimative offpiste oplevelse

Skal i med på den ultimative offpiste oplevelse

Skal du med på den ultimative offpiste oplevelse❄️🙏 Tag med os til Island og prøv heliski 🚁 – det er en oplevelse de færreste kan prale af at have prøvet..✌️

Heliski er den ultimative form for OFFPISTE skiløb. Man er fuldstændig uafhængig af lifter, da man flyves til bjergtoppen af en helikopter. Turen er for den kræsne skiløber, der er på jagt efter skiløb i absolut verdensklasse.

På denne slags skiferie er det ikke kun nedfarten, der er en stor oplevelse, men også turen op! Helikopterturen er for de fleste en lige så stor oplevelse som skiløbet. På turen op har man rig lejlighed til at nyde den flotte natur og planlægge den næste nedfart. Se en lille video her.
Vi bor på en hyggelig lille lodge som ligger 45 minutter uden for byen Akureyri, der er den fjerde største by på Island. 

Lodgen er bygget i traditionel islandsk stil og er med til at give en hyggelig, unik og næsten hjemlig atmosfære. Derudover er der både spa og sauna, for at gøre det ekstra lækkert.
Skiterrænet er kæmpe stort, det strækker sig over mere end 4.000 kvadratkilometer, de længste nedfarter har helt op til 1.500 vertikalmeter. Terrænet byder på alt fra udfordrerne couloirs til store åbne gletchere.
Island har meget mere at tilbyde end fantastiske nedfarter, du kan også opleve nordlys, vulkanaktivitet, varme geysere og lavalandskab. Alt dette er med til at gøre Island til den perfekte offpiste destination.



Udgivet af:

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen