Søges: Snetosser og sushi-entusiaster

Søges: Snetosser og sushi-entusiaster

Hvert år falder der cirka 12-15 meter sne i Niseko. 

Til sammenligning falder der cirka 4-6 meter i Val d’Isère i Frankrig.

Niseko er et af Japans største og bedste skiområder, og ligger på øen Hokkaido. Fra Sapporo lufthavn er der cirka 2 timers transport til Niseko.

Sneen falder dagligt i Niseko, men i modsætning til snefald i Europa, som oftest forbindes med ventetid indendøre og længselsfulde blikke rettet mod pisterne, er det ikke tilfældet på en skiferie i Japan.

Med smallere pister og masser af træer at navigere efter – især i off-pist områderne – er det daglige snefald ingen sag for den erfarne skiløber.

Mere sne betyder også færre solskinstimer. Så din kæmpe snitzel og fadøl i eftermiddags-solen må du nok se langt efter. Til gengæld får du masser af puddersne (hver dag) og sushi i lange baner.

Men.

Hånden på hjertet.

Der vil heller ikke være meget fidus i at rejse hele vejen til Japan bare for at gøre, som du plejer. Vel?

5 gode grunde til at tage på skiferie i Japan

#1 Japansk Powder – verdens bedste puddersne
Den japanske puddersne, også kaldet Japansk Powder, er det største trækplaster. Den er grunden til, at skientusiaster verden over er villige til at rejse tusindevis af kilometer for at få den ultimative sne-oplevelse. Du får ikke puddersne af højere kvalitet (og kvantitet!) end i Japan.
#2 Powder-guides og tree-skiing

Vil du prøve kræfter med tree-skiing og dyner af puddersne under skiene? Så book en powder-guide. Skiløb i puddersne kræver nemlig en anden teknik, end på de præparerede pister. En powder-guide kan også hjælpe med teknik og fortælle dig, hvordan du navigerer og hvor du får de bedste oplevelser på bjerget.

Få de sidste 3 grunde OG en tree-skiing video her...

Udgivet af:

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen