Sejl til sne - Weekendski og attraktive transporttilbud

Sejl til sne - Weekendski og attraktive transporttilbud

Er du en af dem, der ikke kan overskue en hel dags bilkørsel for at komme på skiferie? Så sejl med DFDS Seaways til Norge! Rederiet tilbyder både weekendski og transportrejser til fordelagtige pris

Online: 26/12 2008

Er du en af dem, der ikke kan overskue en hel dags bilkørsel for at komme på skiferie? Så sejl med DFDS Seaways til Norge! Rederiet tilbyder både weekendski og transportrejser til fordelagtige priser. Under sejlturen kan du slappe af i jacuzzien, nyde en dejlig middag i restauranten og få en god nats søvn i kahytten. Således ankommer du frisk og veludhvilet til de norske fjelde, parat til at indtage pisterne.



Alle weekender fra januar til marts samt hver dag i skolernes vinterferie (uge 7 og 8) tilbyder DFDS Seaways et 3-dages SkiMiniCruise til Tryvann Vinterpark nord for Oslo. SkiMiniCruiset koster fra 524,- kroner per person. Der er afgang med skibet fra København fredag klokken 17.00 og ankomst til Oslo næste morgen klokken 9.15. Ved terminalen venter en bus, der fragter passagererne op til Tryvann Vinterpark, blot 20 minutters kørsel fra kajen. Her har de en hel dag til fri disposition i sneen, indtil turen går tilbage med skibet mod Danmark sidst på eftermiddagen.



Tryvann Vinterpark, der er åben fra tidligt i december til midt i april, byder på et sandt sneparadis med fjorten pister, heraf fire grønne, syv blå, en rød og to sorte. Anlægget omfatter også en spændende terrænpark for snowboardere og freestylere samt en halfpipe med internationale mål. Parken ligger 531 meter over havet og har helautomatiske snekanoner, som kan tildække en piste på 24 timer ved -5 grader. Der udlejes ski, snowboards, støvler, hjelme og andet udstyr på stedet. Et besøg i Tryvann Vinterpark er oplagt for personer, der gerne vil varme op til vinterferien eller teste børnene på ski, før de investerer i en uges skiferie.



For dem, som foretrækker en længere skitur, skorter det heller ikke på muligheder hos DFDS Seaways. Rederiet har for øjeblikket et særligt tilbud, der gør det muligt for en hel familie at rejse med skibet på ruten København-Oslo fra 2500,- kroner t/r i månederne februar, marts og april. Prisen gælder for fire personer i en bil og inkluderer overnatning i standardkahyt om bord på skibet. Via søvejen spares mange hundrede kilometer og benzinpenge, når skirejsen går til Norge eller Sverige. Samtidig kan passagererne nyde skibets attraktive faciliteter såsom restauranter, barer, poolområde og biograf – alt imens de transporteres fra A til B. Og efter en god nats søvn i kahytten vågner de friske og veludhvilede op, klar til at køre det sidste stykke vej, inden det går løs på pisterne.



Læs mere om DFDS Seaways’ SkiMiniCruise og øvrige vintertilbud på www.dfds.dk
For yderligere information om Tryvann Vinterpark besøg www.tryvann.no



Fotograf Michael Poulsen




Sejl til sne - Weekendski og attraktive transporttilbud - Billede 236

Udgivet af:

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen