Saalbach – et af danskernes favoritdestinationer

Saalbach – et af danskernes favoritdestinationer

Online: 29/11 2013

STS Alperejser: ”Vi kan godt forstå at danskerne er helt vilde med østrigske Saalbach, der står for uberørt pulversne, herligt natteliv og et fantastisk pistesystem!” Og der er ingen grund til at vente længe med at bestille skiferien til Saalbach, der i år tegner til at blive et af STS Alperejsers mest populære rejsemål”.

Meget varieret skiløb i Saalbach

Der er ingen tvivl om at Saalbach på alle måder giver dig masser af muligheder. Saalbach ligger 1300 meter over havets overflade, og byen er omgivet af et fantastisk bjerglandskab, og bakkerne omkring Saalbach byder på vidunderligt, varieret skiløb. Med de sammenkoblede systemer bliver skiturene nemt dagslange, og med utallige muligheder for virkelig godt og varieret skiløb. Det er et skiterræn som danskerne virkeligt har taget til sig! – oplever STS Alperejser.

Hyggelige Saalbach med afterski i særklasse

Der er ingen tvivl om at Saalbach er en hyggelig og charmerende by med masser af atmosfære og en høj standard for indkvartering; og ikke mindst gågaden i Saalbach er besøg værd.

STS Alperejser: ”mange dansker mener også at bedre afterski finder ikke andre steder i Alperne. Hinterhag Alm er legendarisk når det gælder afterski – og festen kan godt vare til ud på de små timer” og alt i alt tør vi godt sige at Saalbach er en komplet skisportssted til din næste skiferie!

Vælg den indkvartering du ønsker

”Saalbach er hyggelig og det samme er hotellerne og pensionaterne” mener STS Alperejser og fortsætter: ” Når I er på skiferie i Saalbach er der rig mulighed for at bo som man ønsker. Er I til et lille hyggeligt sted, skal man overveje et af de mange pensionater. Er du mere til et lidt større sted med fine faciliteter, så har vi også attraktive muligheder”


Saalbach – et af danskernes favoritdestinationer - Billede 1587

Udgivet af:

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen