Rulleski i Aarhus

Rulleski i Aarhus

Så ruller skiene igen i Hasle Bakker nær Aarhus. Selvom der ikke er så meget sne, er det en udmærket måde at træne op til det rigtige skiløb på.

Online: 19/09 2012

Skisæsonen indledes søndag den 23. september, når Aarhus Skiklub klokken 10-12 inviterer til gratis rulleski-træning på asfaltstierne i Hasle Bakker.

Klubben har tidligere arrangeret en række åbne rulleski-træninger i området med overvældende fremmøde af både børn og voksne. Derfor gentager Aarhus Skisklub succesen med aktiviteterne i dette efterår.

Tre søndage står erfarne instruktører klar med rulleski, stave og gratis instruktion i den efterhånden meget populære aktivitet.
Rulleskiløb bruges både af erfarne skiløbere som træning inden snesæsonen, men rulleskisporten er også blevet en helt selvstændig disciplin, der dyrkes både som motion og konkurrencesport.

Også mange motionsløbere bruger rulleski som supplement til løbetræningen eller i forbindelse med genoptræning efter skader.

Det praktiske
Der er mulighed for gratis at låne skistyr, for Aarhus Skiklub råder over rulleski og støvler i mange størrelser. Deltagerne skal selv medbringe knæbeskyttere og cykelhjelm.
Skiløbere, der selv har rulleski, er også meget velkomne til at møde frem.

I spidsen for aktiviteterne står instruktør Kaj Jensen fra Aarhus Skiklub.
Aktiviteterne foregår første gang søndag den 23. september klokken 10-12. De to næste arrangementer finder sted søndagene den 30. september og den 7. oktober.

Rulleski-aktiviteterne har udgangspunkt fra parkeringspladsen ved Lenesvej for foden af den store bakke i Hasle Bakker ved Aarhus.


Rulleski i Aarhus - Billede 1142
Rulleski i Aarhus - Billede 1143
Rulleski i Aarhus - Billede 1144
Rulleski i Aarhus - Billede 1145

Udgivet af:

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen