DANSKI
Nyhed fra DANSKI. Se oversigt med alle nyheder fra DANSKI her
« Til oversigten

Rejserådgivernes feriefavoritter

Hos det jyske skirejsebureau sidder der en masse dygtige ferierådgivere, som er klar til at vejlede dig i hvor skiferien skal gå hen. Men hvor vil de gerne selv hen, hvis de frit kunne vælge, og hvad er deres favoritdestination i Alperne? 
På billedet herover ser du Sebastian Bundgaard. Sebastian er en af Danskis dygtige ferierådgivere, og han er en af dem du snakker med, når du ringer ind til Danski. Men hvilken destination er hans favorit, og hvor vil han gerne hen på skiferie næste gang? 
VIL GERNE OPLEVE ..  
Sebastian fra Danski vil gerne til Schladming i Østrig, da han aldrig har været der før. Han har kun hørt godt om destinationen, og så har Schladming også Europas største afterskisted – og det skal da prøves! 
FAVORITREJSEMÅL I ALPERNE 
Sebastian har to favoritrejsemål - og de ligger tæt på hinanden. Vi kan godt afsløre, at vi er i Frankrig – men kan du gætte hvilke to destinationer det er? Vi kan afsløre, at det er et af verdens bedste sammenhængende skiormåder
Vil du vide, hvor de andre ferierådgivere hos Danski gerne vil hen, hvilket rejsemål i Alperne der er deres favorit og hvad det bedste ved skiferien er, ifølge dem? Så læs med her.

Næste »« Forrige

Se flere nyheder fra DANSKI - Se alle nyheder