Onlinesalget af skitøj er eksploderet

I SkiShoppen på www.skisport.dk er salget af udstyr til skiferien eksploderet de sidste måneder. SkiShoppen sælger på 7 sæson tøj og udstyr via nettet, en handel der vokser år efter år.

Online: 08/12 2008

I SkiShoppen på www.skisport.dk er salget af udstyr til skiferien eksploderet de sidste måneder. SkiShoppen sælger på 7 sæson tøj og udstyr via nettet, en handel der vokser år efter år.



Den sidste måned har væksten sammenlignet med sidste år været omkring 100 %, og det ser ud til at fortsætte. Væksten over de seneste år har også betydet at sortimentet har kunnet udvides med flere mærker og produkter i udvalget, hvilket naturligvis også er medvirkende til det øgede salg.



Hit under juletræet

Lige nu er det julehandlen der står for døren, og den forventes også at slå alle rekorder. Top-5 hits under juletræet forventes at blive skiundertøj, skistrømper, støvlevarmere, skibriller og ikke mindst skihjelme.



Størst udvalg i skihjelme

Det glæder naturligvis at flere og flere vælger at bruge skihjelm. SkiShoppen tilbyder i dag nettets største udvalg af skihjelme. Der findes mere end 30 forskellige hjelme at vælge i mellem til voksne til priser fra DKK 400,-.



For de prisbevidste og dem der søger absolut luksus...

Udvalget afspejler i dag at alle handler på nettet. Der findes udstyr til lave priser, såvel som toppen af toppen indenfor skiudstyr.



Så uanset om man handler online for at spare penge på julegaverne, slippe for kø og få varen leveret direkte til døren, spare P-afgifter og Benzin eller det skyldes muligheden for at finde netop det som mindre lokale sportsbutikker der ikke er specialiserede ikke kan udbyde. Så er muligheden til stede.



SkiShoppen forhandler mere end 25 førende mærker, der afsendes pakker hver dag og julegaver byttes frem til 5. januar 2009.

Udgivet af:

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen