De Brede Planker
Nyhed fra De Brede Planker. Se oversigt med alle nyheder fra De Brede Planker her
« Til oversigten

OFFPISTE tur til Hokkaido øen i Nord Japan


Nu har du igen muligheden for at opleve Nordjapan på De Brede Plankers Japan Powdertur, Nord. Powderturen er for dig, der gerne vil stå i dyb puddersne i verdenskendte skiområder, og samtidigt opleve en spændende japansk kultur.


På 10 dage tager vi dig rundt på Japans nordligste ø, Hokkaido. Øen Hokkaido er en perfekt lokation for OFFPISTE skiløbere. Øen ligger sådan placeret, at den kolde luft fra Sibirien bliver ført hen over øen, hvilket resulterer i massevis af sne. Hokkaido er derfor kendt for sine 18 meters sne, som er tørt og perfekt til OFFPISTE. Landskabet er en smule anderledes, end i central Japan, som vores anden Japan Powdertur, Central er til.

Undervejs kommer vi forbi 3 skiområder, henholdsvis Niseko, efterfulgt af Central Hokkaido og til sidst i Sapporo. Du kan se et eksempel på en tur under ‘Program’.
Hver eneste dag er I på farten, og jeres lokale bjergguider sørger for, at tage jer ud til de områder med den bedste sne. Dette betyder også, at I oplever flere forskellige områder i Japan, og overnatter på flere forskellige hoteller og resorts.

De lokale bjergguider sørger for jeres sikkerhed og planlægger jeres roadtrip dag for dag. Det er også dem som transportere jer rundt til de forskellige områder. Afrejse transfer er dog ikke med i prisen, og afhænger af hvor mange rejsende der er med på turen. Dette får du selvfølgelig information om, når du bestiller rejsen.

Læs mere her.Næste »« Forrige

Se flere nyheder fra De Brede Planker - Se alle nyheder