FJÄLLFERIE
Nyhed fra FJÄLLFERIE. Se oversigt med alle nyheder fra FJÄLLFERIE her
« Til oversigten

Nyt område i Italien

Online: 22/10 2014

FJÄLLFERIE udvider muligheden i Italien med et nyt skiområde. Det drejer sig om Marilleva 1400, der ligger i Val di Sole området. Her bor I mere prisbilligt end i eksempelvis Madonna di Campiglio, der ligger i nabolaget. I har adgang til et sammenhængende område med 150 kilometer piste, der dækker Folgarida, førnævnte Madonna di Campiglio og Marilleva 1400.

Skiområdet tilfredsstiller skiløbere på alle niveauer, og der er tale om et område med stor klasse. Snowboardere har desuden 5 parks inden for rækkevidde, men især Ursus Snowpark ved Madonna di Campiglio byder på udfordringer og dækker et område på 50.000 m2. Den betragtes som værende en af europas bedste.

Som navnet antyder, så ligger Marilleva 1400 i 1.400 meters højde. Det samme gør naturligvis de tre muligheder vi tilbyder.

Residence Lores 2 ligger i en solrig position lige ved lifte og piste. Ved lejlighedshuset finder I blandt andet minimarked, pizzaria, restaurant, bar, disco og miniklub for børn. Prisniveauet er fornuftigt og lejligheder har plads til 2-6 personer.

Residence Artuik er mulighed nummer 2. Lejlighederne ligger langs skoven og lige ved pisten. Og som med Lores 2, har I et fint udgangspunkt for mulighederne i Marilleva 1400 med hensyn til både piste og lifte samt minimarked, pizzaria restaurant og bar. På Residence Artuik er der også plads til 2-6 personer og prisniveauet er på nogenlunde lig Lores 2.

Residence Albare/Solaria ligger midt i byen og I bor lige ved siden af et shopping center med butikker til ethvert behov. Og som med de to øvrige muligheder i Marilleva 1400, er der også her ned adgang til lift og pist. Residence Albare/Solaria har desuden lounge med gratis Wi-Fi og der adgang til møntvaskeri. Dertil kommer børneklub og aftenunderholdning samt mulighed for, mod betaling, at benytte stedets swimmingpool. Også her er der plads til 2-6 personer, og prisniveauet er stort set som de 2 øvrige muligheder i Marilleva 1400.Nyt område i Italien - Billede 1899
Nyt område i Italien - Billede 1900
Nyt område i Italien - Billede 1901


Næste »« Forrige

Se flere nyheder fra FJÄLLFERIE - Se alle nyheder