Nyt børnekoncept

Nyt børnekoncept

Nyt børnekoncept gør skiferien til en leg 
Skal ungerne med på skiferie i år? Så kan der hurtigt opstå en masse bekymringer, men det er slet ikke nødvendigt. Denne sæson kan vi hos Nortlander præsentere vores nye børnekoncept Snowkids der gør skiferien til en leg for både børn og voksne!  
 
Udvalgte destinationer 
Vi har udvalgt de mest børnevenlige destinationer, hvor I vil opleve et højt serviceniveau fra I forlader Danmark og til I er hjemme igen. Når I ankommer til destinationen tager vores venlige skandinaviske personale imod jer, og der vil selvfølgelig være engagerede børneguider hele ugen. 


Sig hej til Pandaen Pingu 
Vores maskot Pandaen Pingu kigger også forbi med et superfedt ugeprogram, spækket med sjove aktiviteter til børn i alle aldre. I bliver selvfølgelig indkvarteret på et af vores egne hoteller hvor der vil være skandinavisk personale - også i køkkenet. De sørger for at i spiser godt ugen igennem, og der er selvfølgelig også en sund og nærende menu til børnene. Alle vores egne hoteller er naturligvis placeret i nærheden af dansk skiskole og børnevenlige bakker. Det eneste I skal tænke på er at nyde skiferien.   

Du finder Snowkids i Alpendorf, Livigno og Passo Tonale. Vil du vide mere om Snowkids og skiferie med børn så kan du læse mere om det her: https://www.nortlander.dk/info/praktisk/snowkids-boerneskiferie 

Udgivet af: Rasmus Skov

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen