« Til oversigten

Norsk rejsebureau - 108 års traditions bundet katalog, nu med ny hjemmeside

Norsk rejsebureau er i luften med en ny, moderne og lækker hjemmeside, som gør det endnu nemmere at finde den helt rigtige vinterferie og rejseoplevelse i Norge.

Norsk rejsebureau er kendt for deres kvalitet og sikkerhed for gode oplevelser. De har eksisteret siden 1909 og er det eneste rejsebureau med et rigtig katalog. De er et traditionsbundet bureau, som nu også har moderniseret sig digitalt med en spritny og lækker hjemmeside.

”Med den nye hjemmeside, sikrer vi os, at endnu flere gæster, finder lige præcis den rejseoplevelser der passer bedst til dem. Sammen skaber vi god energi og gode minder til den rigtige pris. Det være sig både på hjemmesiden, igennem kataloget og med personlig kontakt” - Berit Hjorth Rasmussen (Direktør Norsk rejsebureau)

Den nye hjemmeside er simpel og flot, og det er nem at navigere rundt i de mange muligheder. Den bærer præg af kvalitet og sikkerhed, nøjagtig som deres rejser. Med mere end 100 års erfaring på rejseoplevelser i Norge, sikrer bureauet en kompetent vejledning og rejseoplevelser med høje standarter.

Høj snegaranti, faste tilbud og priser

Norsk rejsebureau har en højere snegaranti end de fleste. Ved køb af en pakkerejse sikrer du dig, at minimum 25% af alle lifte og 30 km langrendsløjper skal være åbne 7-3 døgn før afrejse. Hvis ikke, har du ret til at blive flyttet til en mere snerig destination, eller gratis afbestilling. Læs mere om deres specifikke vilkår her. Desuden har Norsk rejsebureau, modsat mange andre, et fast priskatalog.

”Det er af stor betydning for os, at vores gæster kan være sikre på den pris de betaler og ikke skal frygte for at den stiger, blot fordi de venter” - Berit Hjorth Rasmussen 

Norsk rejsebureau har i år faste tilbud på særlige familiepakker. Familiepakkerne gør det muligt at komme på ski, uden at bruge det halve af opsparingen.

Kvalitet og sikkerhed med moderne tiltag

Den nye hjemmeside er et bevis på, at norsk rejsebureau følger med tiden uden at gå på kompromis med den sikkerhed og kvalitet, som deres rejser er så kendt for. Den nye hjemmeside skal ikke afløse det traditionsbundne katalog, men er blot en tilføjelse, som udvider muligheden for at finde den rigtige vinterferie til en god pris.

Læs mere om Norsk Rejsebureau her.


Næste »« Forrige

Se alle nyheder