DANSKI
Nyhed fra DANSKI. Se oversigt med alle nyheder fra DANSKI her
« Til oversigten

Med børnene på ski 13-18 år

Har I teenage børn med på familie skiferien, er der selvfølgelig andre ting der skal tages højde for, i forhold til de mindre børn. Der skal ske noget mere, både på pisterne og i byen, for de 13 til 18-årige. Danski har udvalgt nogle destinationer til denne aldersgruppe, baseret på at de unge har stået på ski et par gange før.


 

Tignes i Frankrig
Tignes er ikke for nybegyndere og Danski råder derfor til at det er en skidestination I vælger som familie med teenagebørn, der har stået på ski flere gange. Her får I spændende og varieret skiløb, snesikkert område med gletsjer, samt et kæmpe område der er forbundet af et af verdens mest moderne liftsystemer. For at holde de unge underholdt hele dagen, kan man i Tignes også stå på ski helt til centrum, hvor I blandt andet kan se på butikker, købe nyt ski udstyr og tage på restauranter.

I Tignes kan I blandt andet bo på Danski Klubhotel l’Arbina, der er et rigtig godt hotel til familien med teenage børn. Her bor man kun 50 meter fra lift og piste, samtidig med at det er midt i byen, så I let kan nyde den hyggelige by efter dagens skiløb.

Læs hvilke to destinationer Danski også anbefaler til en skiferie med teenagerne på 13-18 år her.
Psst .. Skiferie med teenagere kan være, udfordrende (lad os være ærlige!) - så hvorfor ikke gøre den lettere? Læs mere om Danskis SkiTeenCamp her.


Næste »« Forrige

Se flere nyheder fra DANSKI - Se alle nyheder