DANSKI
Nyhed fra DANSKI. Se oversigt med alle nyheder fra DANSKI her
« Til oversigten

Kom på skiferie helt til påske!

Nu er det ski igen, nu er det ski igen og skisæsonen varer helt til påske! Rigtig mange danskere er faktisk ikke klar over, at det ikke kun er julen der varer lige til påske. Du kan nemlig komme på skiferie til og med uge 15 med Danski.


Mange forbinder skiferier med uge 7 eller ugerne omkring, men faktisk er skisæsonen meget længere! Så hvis du endnu ikke har været afsted på ski i år – eller du gerne vil afsted en gang til, så har du stadig muligheden.

FÅ DET FOR DIG SELV – NÆSTEN ..
Fordelen ved at rejse uden for hovedsæsonen er, at der er mere plads på pisterne – lige på nær selve påskeferien, hvor der naturligvis er mange der tager på skiferie. Men i ugerne op til påskeferien er der ikke så mange mennesker på pisterne, så du kan for alvor øve dig på dine skills, uden mange til at grine af dig, hvis det (mod forventning) kikser. Desuden er der også kortere kø ved liften, så du kan nå flere ture ned af pisterne.

SNE OG SOLSKIN
Mange tror fejlagtigt også, at der ikke er mere sne på pisterne til påske. Men det er der! Og hvis det skulle knibe med sneen, har destinationerne snekanoner, så du stadig kan køre som tosset ned af de pister! Desuden er en af de største fordele ved at rejse senere på sæsonen, at der er flere solskinstimer – og der findes ikke noget bedre, efter en dag på pisterne, end at smide sig i en liggestol med en kold øl, åben jakke og et par solbriller med solen lige i ansigtet. Se snestatistikken i påsken de sidste par år her.

TRE FORDELE VED AT REJSE SENERE PÅ SÆSONEN
1 – Der er ikke færre mennesker på pisten
2 – Der er mindre kø ved lifterne (og hvem synes ikke det er dejligt?)
3 – Flere solskinstimer – men stadig skønne snerige pister

Vi ses i Alperne! ?


Næste »« Forrige

Se flere nyheder fra DANSKI - Se alle nyheder