DANSKI
Nyhed fra DANSKI. Se oversigt med alle nyheder fra DANSKI her
« Til oversigten

Hvornår er skiferien billigst? Se ugerne her!

Som ved alt andet i denne verden, så er priserne på en skiferie sat ud fra udbud og efterspørgsel. Men modsat hvad mange tror, så er de ikke kun sat ud fra danskernes ferier og ønsker i forhold til skiferie ugen, men faktisk ‘hele verdenen’. Det lyder måske voldsomt, men de lokale i Østrig, Italien, Frankrig og det øvrige Europa har også ferie. Det vil derfor også påvirke priserne på de enkelte lokationer – og altså også priserne her i Danmark.


Men hvornår er det så billigst at tage på skiferie? Det vil Danski give dig et overblik over.

HØJSÆSONEN
Den klassiske højsæson starter sig med ugerne 52 og 1. Her har rigtig mange ferie – ikke kun i Danmark, men også i resten af Europa. Uge 7 – 10 er også højsæson. Uge 7 eller 8 har de danske skolebørn ferie, og derfor er der mange der tager afsted i disse uger. Uge 9 og 10 er også meget populære uger, ikke kun blandt andre danskere, men også andre lande i Europa holder ferie.

PÅSKEN
Selve påskeferien er også en højsæson uge. Primært fordi det kun tager tre arbejdsdage at få en hel uges ferie, men også fordi de fleste danske skoler også har lukket.

Ugerne efter påske er uden for sæsonen, da mange fejlagtigt tror, at der er dårlig sne på den anden side af påsken.Det er dog en skrøne, og der er ofte rigtig lækker sne.

LAVSÆSONEN
De billigere skiferier finder du altså før jul. Uge 2-4, 11-12 og 14-15. Som du måske kan fornemme, så har det ikke noget at gøre med at:

❄️ Sneen er dårligere
❄️ Du får dårligere service
❄️ Maden er dårligere

Eller noget andet - tværtimod. Det er simpelthen et spørgsmål om udbud og efterspørgsel på skiferier.

Er du klar til at bestille årets skiferie? Ring til os på 86 800 600, og lad os lave et tilbud.


Næste »« Forrige

Se flere nyheder fra DANSKI - Se alle nyheder