Nyhed fra Snowminds. Se oversigt med alle nyheder fra Snowminds her
« Til oversigten

Hvor god skal man være for at blive skiinstruktør?

Hvor meget skal jeg have stået for at jeg kan blive instruktør? Det er et spørgsmål vi ofte svare på, men hvor svaret ofte forbavser folk.

Først og fremmest skal det siges, at vi har en utroligt høj beståelsesprocent (mere end 90% af vores kursister består deres kursus, afhængigt af kursus). Består man ikke kan det både skyldes skiniveau, sprogniveau eller at man bare rammer en dårlig dag, hvilket kan ske for alle. Vi har deltagere, der har stået i alt fra 2 til 20+ uger og grundlæggende er det svært at sige præcist, hvor højt niveauet skal være.

Vi har i samme omfang skabt specialdesignede ski og snowboard camps for at optimere dine færdigheder uanset niveau, som man passende kan tage inden sit Snowminds Instruktør kursus starter, for at være helt klar. 

Basic Camp

Hvis du aldrig stået på ski før, men ønsker en sjov start med andre unge mennesker og dygtige trænere, der kan få dig godt i gang, så er denne Camp aktuel for dig. Eller hvis du stået på ski flere gange, men drømmer om at tage det næste store skridt til virkelig at udvikle dit niveau. Hvis du kan se dig selv i dette, så er vores Basic Camp det helt rigtige for dig! Basic Camp er en perfekt mulighed for dig som gerne vil have en sæson som instruktør, men er usikker på dit niveau.

Improvement Camp

Improvement Campen er for erfarne skiløbere eller allerede uddannede instruktører, som ønsker at få topkvalitetstræning og videreudvikle sig sammen med andre dygtige entusiaster. Undervisningen tager udgangspunkt i dit niveau og vil typisk foregå både på pisten, parken og i powder. Kort sagt bruger vi hele bjerget for at udfordre og udvikle dig! Essentiel for dig som vil tage næste Level i din karriere.

Offpiste Camp

Offpiste Campen er for erfarne skiløbere eller allerede uddannede instruktører, som ønsker at prøve kræfter med offpiste hvor man med topkvalitetstræning og en fed fornemmelse af at overføre en del af den teknik du har fra pisten samt kombinere det med indarbejdelse af ny teknik, som giver en helt ny oplevelse, af at køre offpiste.


Næste »« Forrige

Se flere nyheder fra Snowminds - Se alle nyheder