Hemsedal og Trysil med fælles sæson-skipas

Hemsedal og Trysil med fælles sæson-skipas

Utallige opfordringer fra gæsterne på Hemsedal og Trysil i Norge, har fået destinationerne til at gå sammen om et fælles liftkort der gælder hele sæsonen.

Online: 24/09 2009

På utallige opfordringer fra gæsterne på Hemsedal og Trysil i Norge, er destinationerne gået sammen om at tilbyde et fælles liftkort der gælder hele sæsonen.



Med det nye kort får skituristerne adgang til samlet 113 pister og 55 skilifte. Det nye liftkort koster 5.200 NOK for voksne og 4.200 NOK for unge og seniorer.



- Vi er glade for endelig at kunne tilbyde et fælles liftkort til vores gæster, fortæller Sondre Amdahl, salgs- og marketingchef i Trysilfjellet Alpin AS.



- Vi har denne mulighed, fordi vi er en del af Skistar, og allerede samarbejder på flere andre områder, fortæller Sondre Amdahl.



Kenneth Larsen, salgs- og marketingchef i Hemsedal er sikker på at sæsonpasset bliver godt modtaget hos skiløberne. - Særligt efter vi er begyndt at kommunikere med gæsterne på nettet har vi kunnet fange tips og ønsker fra tidligere gæster på vores pister. Derfor skal gæsterne have en stor del af æren for, at vi nu tilbyder det nye pas, slutter han.



Fotos: Skistar


Hemsedal og Trysil med fælles sæson-skipas - Billede 342

Udgivet af:

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen