De Brede Planker
Nyhed fra De Brede Planker. Se oversigt med alle nyheder fra De Brede Planker her
« Til oversigten

Heli-ski i Canada

Nu har du mulighed for at tage med os på en uforglemmelig offpiste ski tur. Sammen med vores gode venner fra CMH og WePowder arrangerer vi nu den ultimative heli-ski freeride tur til Revelstoke i Canada.

CMH var de første der begyndte at arrangere skiture med heli-ski, helt tilbage i 1959. De er de dygtigste indenfor heli-ski. De sætter sikkerhed først og ved præcis hvor den gode sne er.Vi er mega glade for at kunne teame op med et så sejt hold og dermed kan tilbyde jer en oplevelse ud over det sædvanlige.

Vores tur til Revelstoke inkluderer 6 nætter på hotel og 4 dage med 9 til 15 heli løft pr. dag. Alt i alt 17.500 vertikale højdemeter fordelt på de 4 dage. Heli-ski er en ekstraordinær måde at opleve og udforske offpiste skiløb på. Du transporteres udelukkende op på bjerget af en helikopter og er derfor ikke afhængig af lifter eller anden form for transport. Heli-ski i Canada er til den kræsne skiløber, der jagter offpiste skiløb i verdensklasse.


På rejsen til Canada er det ikke kun turen ned af bjerget, der er en unik oplevelse men derimod også turen til toppen af bjerget. Helikopterturen er for mange en mindst lige så stor oplevelse som selve skiløbet ned i offpisten. På Helikopter turen op er der nemlig rig mulighed for at nyde den smukke natur og danne sig et overblik over næste run.

Læs mere om turen her:
https://debredeplanker.dk/aktive-rejser/offpiste-heli-ski-i-canada/


Næste »« Forrige

Se flere nyheder fra De Brede Planker - Se alle nyheder