De Brede Planker
Nyhed fra De Brede Planker. Se oversigt med alle nyheder fra De Brede Planker her
« Til oversigten

Heli-ski i Canada med CMH

Nu har du mulighed for at tage med os på en uforglemmelig offpiste ski tur. Sammen med vores gode venner fra CMH og WePowder arrangerer vi nu den ultimative heli-ski freeride tur til Revelstoke i Canada. CMH var de første der begyndte at arrangere skiture med heli-ski, helt tilbage i 1959. De er de dygtigste indenfor heli-ski. De sætter sikkerhed først og ved præcis hvor den gode sne er. Vi er mega glade for at kunne teame op med et så sejt hold og dermed kan tilbyde jer en oplevelse ud over det sædvanlige


Heli-ski i Canada inkluderer: 
Vores tur til Revelstoke inkluderer 6 nætter på hotel og 4 dage med 9 til 15 heli løft pr. dag. Alt i alt 17.500 vertikale højdemeter fordelt på de 4 dage. Heli-ski er en ekstraordinær måde at opleve og udforske offpiste skiløb på. Du transporteres udelukkende op på bjerget af en helikopter og er derfor ikke afhængig af lifter eller anden form for transport. Heli-ski i Canada er til den kræsne skiløber, der jagter offpiste skiløb i verdensklasse.

På rejsen til Canada er det ikke kun turen ned af bjerget, der er en unik oplevelse men derimod også turen til toppen af bjerget. Helikopterturen er for mange en mindst lige så stor oplevelse som selve skiløbet ned i offpisten. På Helikopter turen op er der nemlig rig mulighed for at nyde den smukke natur og danne sig et overblik over næste run. Du kan se en video fra området her.

Offpiste skiferie i Revelstoke byder på:

På ankomst- og afrejsedag bliver du indlogeret på Sheraton Kelowna Airport Hotel, der er placeret lige ved lufthavnen i Kelowna. Under dit ophold i Revelstoke bor du centralt i byen på Regent Hotel blot 2 timer og 15 minutter fra Lufthavnen i Kelowna.

Fra Revelstoke har vi adgang til både Monashes og Selkirk Mountain Range, som begge er områder, der er kendt for dyb powder, offpiste skiløb mellem træer samt alpin- og gletcher terræn. For at deltage på turen til Revelstoke, bør du være i god fysisk form samt have erfaring med skiløb i powder sne. Det er dog ikke et krav, at du er ekspert eller professionel freerider for at deltage på rejsen.

Vi glæder os til at kunne sende dig afsted på vores tur i januar 2020. Læs mere her.


Næste »« Forrige

Se flere nyheder fra De Brede Planker - Se alle nyheder