DANSKI
Nyhed fra DANSKI. Se oversigt med alle nyheder fra DANSKI her
« Til oversigten

Guidernes bedste fif til skiferien i Val Thorens

Dankis seje guider Simon, Mathilde og Majbritt har været på sæson i Val Thorens, Frankrig. Få deres gode råd, tips og triks til din kommende skiferie i Val Thorens her. 

Hvilken hemmelig skijuvel/piste vil I røbe?
Vi er blevet meget forelsket i pisterne omkring “Boismint” liften, der kan man vælge mellem 2 røde og 1 blå piste at køre ned på. Der er aldrig så mange mennesker der, og pisterne er virkelig lækre.

Hvor finder man de tre bedste afterskisteder?
CAFE SNESKO! Dette sted skal besøges. Danske bartendere og en helt fantastisk stemning. Hver dag fra kl 17.30 er der livemusik med Magnu. Lokalet er lille, men folk forstår virkelig at banke en fest op derinde. Cafe Snesko SKAL besøges, ellers har man ikke rigtig været på skiferie i Val Thorens.
Hvis man er til rigtig tyroler musik, er La Monde et besøg værd. Her spilles der alle de tyske/østrigske schlager sange. Hvis man er til en hygge aften, hvor man samtid kan se en masse sport, er Down Under stedet, man skal besøge. Her kan spilles pool og ses fodbold osv. 

Hvilken ting kan I ellers afsløre, som gæsterne bare SKAL vide?
Gæsterne skal opleve La Folie Douce efter kl. 15, her får du ikke vildere afterski på pisten, det er virkelig i verdensklasse på en solskinsdag. Hvis man er lige så store sushi elskere som os, så kan man rent faktisk spise frisk lavet sushi på Restaurant Val Thorens, der ligger på pisten i Val Thorens. Hvis man er taget på tur til Courchevel er det ret fedt og stå og se privatflyene lette og lande på landingsbanen i Courchevel. Vi kan virkelig bare kun anbefale alt ved Val Thorens og De 3 Dale, her er simpelthen fantastisk nede. Dette sted skal opleves live.

Få også guidernes bedste fif til de tre bedste restauranter/caféer, deres tre yndlings pister og meget mere her.


Næste »« Forrige

Se flere nyheder fra DANSKI - Se alle nyheder