DANSKI
Nyhed fra DANSKI. Se oversigt med alle nyheder fra DANSKI her
« Til oversigten

Guidernes bedste fif til skiferien i Sölden

sDanskis to super dygtige guider, Mette og Amanda, tilbragte sæsonen 2015/16 i Sölden. De er kommet hjem med en masse gode fif, tips og tricks til din kommende skitur.


HVILKE TRE PISTER ER JERES FAVORITTER?

Det var et svært valg…. Men vi kom frem til, at vores favorit piste her i Sölden nok må være den brede boulevard på “Tiefenbach“-gletsjeren også kaldet den blå piste nr. 38.

Dernæst er den populære røde piste nr. 11 også helt fantastisk – dog mest om morgenen. Men her er virkelig mulighed for at få god fart på og samtidig masser af plads til store sving!

Til sidst, har vi nok en svaghed for den røde nr. 7a, som er en hyggelig pist mellem træerne ned til “Gaislachkogel” kabineliften i byen.

HVOR FINDER MAN DE TRE BEDSTE BØRNEPISTER?

Der er mange gode brede blå pister til børnene. Men den bedste pist for de helt små er på toppen af “Zentrum Shüttle” liften (piste nr. 50.)

Derudover er der børnepisten på toppen af “Giggijoch” liften til venstre, ved tallerken liften, som også er et godt alternativ til de helt små.

Til de lidt større børn anbefaler vi den blå piste nr. 15. Udover at pisten er super god til at øve sving på, så benyttes en del af pisten også til ’Fun Slope’, som er en børnevenlig ’fun park’ med små bakker og forskellige små udfordringer, som man enten skal hoppe over eller køre under.


Næste »« Forrige

Se flere nyheder fra DANSKI - Se alle nyheder