Guidernes bedste fif til skiferien i Canazei

Guidernes bedste fif til skiferien i Canazei

Jens, Mikkel, Christina og Lykke tilbragte sidste sæson i Canazei som guider for Danski, og de har givet deres bedste fif og små hemmelige steder, du bør kende til, inden booker en skiferie til Canazei.

Hvor finder man de tre bedste børnepister? 
Begynderpisten bag skiskolen i Canazei er en god begynderpist. Den lægger helt nede ved byen, hvor det også er muligt for børene at kælke. Derudover er Belvedere-området et godt sted at starte, da der både er flade og lidt stejlere pister. Samtidlig er man tæt på byen, hvilket er dejlig bekvemt da man altid kan tage ned igen hvis benene bliver trætte. Er man kommet til det punkt, hvor man gerne vil udfolde sig lidt mere, er den brede pist ved mellemstationen i Alba et oplagt valg. Det er en dejlig bred pist der giver plads til alle, ligemeget om man vil udfolde sig med små såvel som store sving.

Er der en hemmelig skijuvel/piste? 
‘Diego’ på Belvedere er en sort pist, som man ikke altid lægger mærke til, hvis man bare suser ned i bunden. Vi har endnu ikke oplevet en dag, hvor ‘Diego’ ikke har budt på fantastisk sne. Derfor behøves vi ikke at komme med flere grunde til, I skal besøge denne pist. Hvem elsker ikke skiløb i fantastisk sne?

Læs også guidernes bedste fif til de bedste caféer/restauranter, afterskisteder og hvad du ellers bare MÅ vide inden du rejser til Canazei på skiferie her.

Udgivet af:

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen